Homeworld Remastered Collection – Story Trailers

Autor: Cosmin Aionita | 24.02.2015
Homeworld Remastered Collection – Story Trailers

Gearbox Software continuă seria materialelor dedicate pachetului Homeworld Remastered Collection, lansând două trailere dedicate poveştilor din jocurile Homeworld şi Homeworld 2. Le puteţi viziona în continuare.

Pachetul Homeworld Remastered Collection va include ambele jocuri ale seriei Homeworld, în versiuni remasterizate, cu grafica adusă la standardele din ziua de azi. De asemenea, pentru nostalgici, Homeworld Remastered Collection va oferi şi Homeworld 1 şi Homeworld 2, jocurile în forma lor originală, adaptate pentru a rula pe configuraţiile şi sistemele de operare moderne. Nu în ultimul rând, Homeworld Remastered Collection va oferi acces şi la Homeworld Remastered Steam Multiplayer Beta. Mai multe detalii despre Homeworld Remastered Collection găsiţi în clipul video de mai jos.

Jocurile originale Homeworld 1 şi 2 au fost dezvoltate de Relic Entertainment (acum în curtea SEGA), fiind lansate pentru PC în 1999, respectiv 2003. Seria Homeworld a fost achiziţionată de Gearbox Software în urma falimentului publisher-ului THQ, compania lui Randy Pitchford plătind nu mai puţin de 1,35 milioane de dolari pentru această franciză. Brian Martel, chief creative officer al celor de la Gearbox, a declarat că a căpătat o mare dragoste şi respect faţă de jocurile Homeworld, ocupându-se personal de bunul mers al acestei achiziţii.

Homeworld Remastered Collection va fi lansat mâine, 25 februarie 2015, exclusiv pentru PC, prin intermediul Steam.

Homeworld Remastered Collection

Urmărește Go4Games.ro pe Google News