Homeworld Remastered – Gearbox prezintă jocul în premieră

Autor: Cosmin Aionita | 04.11.2014
Homeworld Remastered – Gearbox prezintă jocul în premieră

La mai bine de un an de când a fost anunţat faptul că Gearbox Software a achiziţionat drepturile asupra seriei Homeworld, iată că Randy Pitchford & co. s-au încumetat, în sfârşit, să prezinte primele secvenţe şi imagini din versiunea remasterizată a acestui clasic RTS. Prezentarea a fost realizată la PAX Australia 2014, acelaşi eveniment folosit în 2013 pentru a dezvălui Homeworld Remastered.

Seria Homeworld a fost achiziţionată de Gearbox Software în urma falimentului publisher-ului THQ, compania lui Randy Pitchford plătind nu mai puţin de 1,35 milioane de dolari pentru această franciză. Jocurile originale Homeworld au fost dezvoltate de Relic Entertainment (acum în curtea SEGA), fiind lansate pentru PC în 1999, respectiv 2003.

Gearbox Software a anunţat că va lansa versiuni remasterizate HD pentru ambele jocuri ale seriei: Homeworld şi Homeworld 2. De asemenea, studioul are de gând să publice şi ediţiile clasice ale acestor două jocuri prin intermediul serviciilor de distribuţie digitală pentru PC.

Gearbox speră să poată lansa Homeworld Remastered până în februarie 2015.

Homeworld Remastered

Urmărește Go4Games.ro pe Google News