A Total War Saga: TROY va fi oferit gratis pe Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 03.06.2020
A Total War Saga: TROY va fi oferit gratis pe Epic Games Store

Populara serie de jocuri de strategie Total War continuă: SEGA și studioul The Creative Assembly au dezvăluit un nou titlu A Total War Saga: TROY, ce urmează să-și facă apariția în cursul verii acestui an, pe PC. Mai mult, A Total War Saga: TROY va fi oferit gratis pe Epic Games Store în ziua lansării: 13 august 2020. Jocul va putea fi revendicat astfel în primele 24 de ore dupa apariția sa pe Epic Games Store, iar acesta se va atașa contului dvs. de EGS și va putea fi descărcat și jucat oricând veți dori.

După expirarea acestui termen, A Total War Saga: TROY va putea fi cumpărat de pe Epic Games Store, o ediție pentru Steam urmând să fie disponibilă abia din 13 august 2021. Atenție însă: după spusele celor de la SEGA și The Creative Assembly, componentele multiplayer ale celor două variante (Epic Games Store și Steam) nu vor fi compatibile între ele, iar posesorii jocului de pe serviciul Epic nu vor putea juca împreună cu cei care îl dețin pe Steam sau viceversa.

Seria Total War și-a creat un renume în rândurile pasionaților de strategii, câștigând chiar și prestigiosul premiu BAFTA, grație combinării ingenioase a elementelor de tactică, gestiune și strategie desfășurate pe ture cu conflictele de proporții ce au loc în timp real. De această dată, A Total War Saga: TROY va aduce în prim plan legendarul război troian al Epocii de Bronz: jucătorii vor putea controla pe câmpul de bătălie eroi precum Ahile sau Hector, fie pentru a apăra cetatea Troiei, fie pentru a o șterge de pe fața pământului.

Epic Games Store – titluri exclusive și jocuri gratuite

Odată cu apariția pe piață drept concurență pentru Steam, Epic Games și-a făcut un obicei din a-și asigura titluri exclusive pentru platforma Epic Games Store. Jocuri precum Metro Exodus, Control sau Borderlands 3 au fost disponibile pe PC doar prin intermediul Epic Games Store, eventualele versiuni pentru Steam fiind lansate mult mai târziu.

De asemenea, săptămânal, platforma Epic Games Store și-a făcut un obicei din a oferi unul sau mai multe jocuri gratuite. Spre exemplu, până mâine seară, încă puteți descărca gratuit pachetul Borderlands: The Handsome Collection prin intermediul Epic Games Store.

A Total War Saga: TROY va fi lansat pe 13 august 2020 pentru PC, prin Epic Games Store, iar jocul va fi oferit gratis în primele 24 de ore după lansare.

Sursa: AllGamesDelta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News