Total War: Warhammer III, reprogramat în 2022. Când va fi lansat jocul de strategie

Autor: Cosmin Aionita | 08.11.2021
Total War: Warhammer III, reprogramat în 2022. Când va fi lansat jocul de strategie
Foto: SEGA

Total War: Warhammer III a fost anunțat inițial la începutul acestui an, cu promisiunea că jocul urma să fie lansat spre sfârșitul lui 2021. Din păcate, din cauza situației actuale ce forțează în continuare dezvoltatorii de jocuri să lucreze de acasă, apariția a fost amânată. Iată însă că publisher-ul SEGA, în colaborare cu studioul Creative Assembly și Games Workshop au dezvăluit data de lansare a jocului: Total War: Warhammer III va fi disponibil, pentru PC, începând cu 17 februarie 2022.

Producătorii promit că fiecare alegere făcută de jucător va defini conflictul de proporții ce urmează să fie portretizat în joc, de la misterioasele Lands of the East și până la teritoriile infestate de demoni din Realms of Chaos. De asemenea, finalul trilogiei Total War: Warhammer promite experiența unui joc de strategie la o scară nemaivăzută până acum.

Jocul va include noi rase preluate din World of Warhammer Fantasy Battles, printre care Kislev și Cathay (nemaivăzute până acum într-un joc video), precum și facțiunile din tabăra Chaos: Khorne, Nurgle, Slaanesh și Tzeentch, cu cea mai diversă distribuție de eroi legendari, monștri de dimensiuni epice, creaturi zburătoare și puteri magice.

Jocul va fi inclus în serviciul Xbox Game Pass

În campania principală, jucătorii vor fi însărcinați cu salvarea sau exploatarea puterii oferite de un zeu moribund. Fiecare rasă va beneficia de propria călătorie, unică, prin coșmarurile din Chaos Realm, sfârșitul urmând să determine soarta acestui univers.

Total War: Warhammer III va fi lansat pe 17 februarie 2022, pentru PC, precomenzile fiind deja disponibile prin Steam și Microsoft Store, la un preț echivalent cu 59,99€, sau prin Epic Games Store, la prețul de 245 lei. Total War: Warhammer III va fi inclus in versiunea pentru PC a abonamentului Xbox Game Pass.

Sursa: Darkside of Gaming

Urmărește Go4Games.ro pe Google News