Total War: Warhammer, anunţat oficial

Autor: Cosmin Aionita | 23.04.2015
Total War: Warhammer, anunţat oficial

SEGA a anunţat încheierea unui parteneriat cu Games Workshop prin intermediul căruia studioul Creative Assembly va reuni două dintre cele mai cunoscute serii strategice intr-un titlu de proporţii epice. Este vorba despre Total War: Warhammer, joc ce va introduce elementele fantasy caracteristice universului Warhammer în formula de gameplay clasică a seriei Total War.

Astfel, pe lângă obişnuitele elemente de gestiune ale evoluţiei politice şi diplomatice a facţiunii controlate, în Total War: Warhammer vom avea parte si de bătălii ce se vor desfăşura în timp real, la care vor lua parte de această dată monştri gigantici, creaturi zburătoare sau eroi legendari capabili să folosească puteri magice. Nu va lipsi nici componenta strategică pe ture a jocului, în care, indiferent de tabăra aleasă, jucătorii vor fi nevoiţi să recurgă la orice truc posibil pentru a cuceri the Old World.

Deşi a fost gândit pentru a oferi sute de ore de gameplay, Total War: Warhammer nu este decât prima parte a unei trilogii plănuite de SEGA, Games Workshop şi Creative Assembly. Într-o manieră asemănătoare cu StarCraft 2, seria Total War: Warhammer va mai primi încă două titluri de sine stătătoare, precum şi pachete de conţinut suplimentar, producătorii dorind astfel să pună la dispoziţia jucătorilor cea mai cuprinzătoare experienţă Total War creată până acum.

Total War: Warhammer va fi lansat în curând pentru PC, Mac şi SteamOS, nefiind însă oferită o dată (sau perioadă) de lansare exactă.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News