Ubisoft a dezvăluit data de lansare pentru The Settlers: New Allies

Autor: Cosmin Aionita | 29.11.2022
Ubisoft a dezvăluit data de lansare pentru The Settlers: New Allies
Foto: Ubisoft

După dezvăluirea inițială, urmată de anunțul amânării jocului, iată că avem parte și de noi informații legate de viitorul joc al seriei The Settlers. Astfel, acesta a primit un subtitlu oficial, urmând să poate numele de The Settlers: New Allies și are lansarea programată pentru 17 februarie 2023, când jocul va fi disponibil în versiune pentru PC. Precomenzile sunt acum active pe Ubisoft Connect și Epic Games Store. Mai mult, Ubisoft a confirmat că versiuni pentru console – Xbox, PlayStation și Nintendo Switch – ale The Settlers: New Allies se află, de asemenea, în dezvoltare.

Dezvoltat de studioul Ubisoft din Düsseldorf, The Settlers: New Allies revine sub forma unui reboot al seriei, realizat cu ajutorul motorului grafic proprietar Snowdrop Engine.

Narativ, jocul se va concentra pe povestea Elari (una dintre facțiunile din joc), forțată să-și părăsească tărâmul de baștină și să se relocheze în teritorii noi și necunoscute. În total, vor fi incluse trei facțiuni jucabile, fiecare cu propriile look, stil de joc și poveste.

New Allies va oferi trei moduri de joc: campania single player, ce va spune povestea facțiunii Elari, Hardcore Mode, cu noi scenarii de joc, reguli și condiții ce pot fi ajustate pentru a îmbunătăți AI-ul și a crește nivelul de dificultate (jucabil fie solo, fie alături de prieteni) și Skirmish (solo vs. AI, co-op vs. AI, PvP, pentru până la opt jucători, cu 12 hărți disponibile în momentul lansării).

Jocul va fi disponibil în două ediții pentru PC: cea Standard, ce va include jocul propriu-zis, și Deluxe Edition, care va oferi și conținut suplimentar în format digital (Explorer Pack, artbook și coloana sonoră).

The Settlers: New Allies este așteptat pe 17 februarie 2023, pe PC (Ubisoft Connect și Epic Games Store).

The Settlers New Allies
Foto: Ubisoft

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News