Un adolescent a coborât trei etaje pentru a se juca cu un prieten. Nu s-a mai întors

Autor: Adrian Popa | 25.01.2021
Un adolescent a coborât trei etaje pentru a se juca cu un prieten. Nu s-a mai întors
Foto: PxHere

Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost ucis după ce a plecat de acasă pentru a se juca jocuri video cu un prieten aflat într-o locuință la trei etaje mai jos.

Kahlik Grier a plecat de acasă seara, după ce a terminat cursurile online. Înainte de miezul nopții, adolescentul a început să urce scările care duceau la etajul 10, acolo unde locuia. La un moment dat a întâlnit un tânăr cu un pistol în mână. Acesta a deschis focul, iar Grier a fost împușcat în gât.

Potrivit poliției, bărbatul mai împușcase două persoane, într-un apartament de la etajul 9. Cel mai probabil a fost vorba de o confruntare între bande rivale. Incidentul s-a petrecut în cartierul Bronx din New York.

Citește și: Un băiat de 11 ani a ucis o fetiță de 9 ani care l-a învins într-un joc online

Kahlik Grier a fost găsit la scurt timp după aceea de fratele lui mai mare, care a auzit despre incident, dar a murit mai târziu, la spital. „Nu era pe străzi căutând necazuri. A vrut doar să joace jocuri video. Se întorcea acasă. Și acum este mort”, a declarat Taywanna Boyd, mama adolescentului. Ea a adăugat că Kahlik era un copil bun, care nu i-a creat probleme.

În ultimele 12 luni numărul de atacuri cu arme de foc a crescut accelerat în New York și a ajuns la 1.531 de cazuri. Multe dintre victime au fost colaterale, la fel ca Grier. Totodată, numărul crimelor a crescut cu 44%.

În cazul atacului de la etajul 9 al blocului în care locuia Grier, poliția i-a reținut pe Desire Louree, un tânăr în vârstă de 19 ani, și pe un adolescent de 15 ani. Ucigașul lui Grier nu a fost, încă, prins.

Sursa: New York Times

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

CITEȘTE ȘI:

Un gamer care a suferit o criză epileptică a fost salvat de o fată aflată la 8.000 de km distanță

O femeie și-a părăsit soțul și copilul de 3 ani pentru a juca PUBG cu un bărbat

Urmărește Go4Games.ro pe Google News