GTA V pentru PC, joc gratuit de la Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 14.05.2020
GTA V pentru PC, joc gratuit de la Epic Games Store

Epic Games continuă să ofere jocuri gratuite la fiecare sfârşit de săptămână, pregătind o surpriză de proporţii pentru fanii platformei sale Epic Games Store. Astfel, până pe 21 mai 2020, puteţi revendica gratuit legendarul Grand Theft Auto V pentru PC, de la Rockstar Games. Odată revendicat în acest interval, jocul va putea fi descărcat şi rulat oricând doriţi prin intermediul Epic Games Store.

Lansat iniţial pentru console în 2013, GTA V oferă cea mai cuprinzătoare lume de joc deschisă realizată pana atunci de studiourile Rockstar Games: întregul Los Santos (replica virtuală a Los Angeles-ului real), precum şi împrejurimile acestuia au fost recreate în detaliu. De asemenea, pentru prima dată într-un astfel de joc, povestea din GTA V are nu mai puţin de trei personaje principale – Michael, Franklin şi Trevor, jucătorii fiind liberi să comute între aceşti eroi oricând doresc.

Nu în ultimul rând, străzile din Los Santos pot acomoda şi o sumedenie de moduri multiplayer online, toate acestea fiind disponibile în componenta dedicată a jocului: Grand Theft Auto Online. De-a lungul anilor, GTA V s-a bucurat de o popularitate ieşită din comun, fiind desemnat cel mai de succes produs de divertisment din toate timpurile.

Grand Theft Auto V poate fi revendicat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 21 mai 2020.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News