The Witcher 3: Wild Hunt – noi secvenţe de gameplay şi exclusivităţi pentru Xbox

Autor: Cosmin Aionita | 18.08.2014
The Witcher 3: Wild Hunt – noi secvenţe de gameplay şi exclusivităţi pentru Xbox

CD Projekt nu a ratat Gamescom 2014, prezentând noi secvenţe de gameplay din foarte aşteptatul RPG The Witcher 3: Wild Hunt. De asemenea, polonezii au lansat şi un nou documentar despre joc, acesta fiind dedicat elementelor distinctive ale universului fantastic în care se desfăşoară jocurile The Witcher.

De asemenea, CD Projekt a confirmat faptul că a încheiat un parteneriat de promovare cu Microsoft, The Witcher 3: Wild Hunt urmând să ofere câteva exclusivităţi pentru consola Xbox One. Din fericire, nu este vorba despre conţinut in-game sau DLC-uri exclusive, studioul polonez confirmând faptul că jocul va fi identic din punctul de vedere al conţinutului pe toate cele trei platforme pe care va fi lansat.

În schimb, ediţia de colecţie a lui The Witcher 3: Wild Hunt pentru Xbox One va include două elemente exclusive: două pachete de cărţi pentru Gwent (joc de cărţi pe care Geralt îl va putea aborda în The Witcher 3, pe toate platformele; în schimb, pachetele fizice de cărţi pentru Gwent nu se vor regăsi decât în ediţia de colecţie pentru Xbox One) şi o hartă textilă a lumii de joc. Restul conţinutului ediţiei de colecţie poate fi găsit aici.

The Witcher 3: Wild Hunt va fi lansat pe 24 februarie 2015, pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

The Witcher 3 Wild Hunt

Urmărește Go4Games.ro pe Google News