Microsoft îşi anunţă planurile pentru Gamescom 2015

Autor: Cosmin Aionita | 01.07.2015
Microsoft îşi anunţă planurile pentru Gamescom 2015

Microsoft a confirmat ca va susţine o conferinţă de presă dedicată diviziei Xbox în cadrul Gamescom 2015. Pe lângă consolele Xbox 360 şi Xbox One, divizia Xbox a Microsoft, condusă de Phil Spencer, se ocupă şi de jocurile pentru PC ce vor fi lansate pentru viitorul sistem de operare Windows 10. Microsoft a anunţat recent că titluri exclusive precum Killer Instinct sau Gears of War: Ultimate Edition vor primi şi ediţii pentru PC.

Microsoft va continua seria de anunţuri la Gamescom 2015, jocuri exclusive precum Quantum Break, Scalebound (de la Platinum Games) şi Crackdown urmând să fie prezente în cadrul conferinţei de presă dedicate Xbox. De asemenea, pe lângă acestea, Microsoft pregăteşte şi anunţuri şi dezvăluiri de jocuri noi dedicate ecosistemului Xbox.

Conferinţa de presă Microsoft Xbox de la Gamescom 2015 va avea loc pe 4 august 2015, în Koln, Germania, la ora 17:00 (ora României) şi va putea fi urmărită în direct pe consolele Xbox 360 şi Xbox One, pe terminalele mobile Windows Phone, precum şi pe Xbox.com.

De asemenea, Microsoft va avea deschis un stand în cadrul Gamescom 2015, unde, pe toată durata expoziţiei (5-9 august 2015), fanii vor putea încerca jocuri precum Halo 5: Guardians, Forza Motorsport 6 sau Rise of The Tomb Raider.

Sony, principalul concurent al celor de la Microsoft pe piaţa consolelor dedicate jocurilor video, a anunţat că nu va susţine o conferinţă de presă cu ocazia Gamescom 2015. Conferinţa de presă PlayStation special dedicată pieţei europene va avea loc, în schimb, pe 27 octombrie 2015, în cadrul Paris Games Week.

Xbox

Urmărește Go4Games.ro pe Google News