Iată cum va arăta campania din Halo Infinite

Autor: Cosmin Aionita | 26.10.2021
Iată cum va arăta campania din Halo Infinite
Foto: Microsoft

Inițial, Halo Infinite trebuia să fie lansat în toamna anului trecut, alături de noile console Xbox Series X|S. Prezentarea jocului din vara anului trecut nu a fost însă bine primită de public, iar Microsoft și studioul 343 Industries au recunoscut că pandemia globală de COVID-19 a împiedicat bunul mers al procesului de dezvoltare, luând decizia de a amâna jocul până la sfârșitul acestui an.

În tot acest interval, producătorii s-au ferit să mai prezinte secvențe din campania single player a jocului Halo Infinite, concentrându-se, în schimb, pe componenta multiplayer, ce urmează să fie disponibilă gratuit, în regim Free-to-play. Iată că această „secetă” a încetat însă, Microsoft și 343 Industries publicând un clip extins, prin intermediul căruia prezintă detalii despre povestea din joc, structura campaniei și noutățile pe care aceasta le va aduce.

În primă fază, va lipsi opțiunea de a aborda campania în mod multiplayer cooperativ, precum și editorul Forge, însă aceste neajunsuri vor fi corectate după lansare. De asemenea, componenta multiplayer din Halo Infinite promite să își surprindă mereu jucătorii cu adăugarea de conținut nou, prin intermediul sezoanelor periodice.

Halo Infinite va fi lansat pe 8 decembrie 2021, în ediții pentru Xbox Series X|S, Xbox One și PC. Campania single player poate fi achiziționată în schimbul unui preț de 59,99€ de pe Steam sau Microsoft Store, în timp ce multiplayer-ul din Halo Infinite va fi disponibil în mod gratuit. Jocul va fi inclus și în abonamentul Xbox Game Pass.

Sursa: Xbox YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News