Recomandări: 5 jocuri video excelente bazate pe seriale

Autor: Adrian Popa | 15.05.2023
Recomandări: 5 jocuri video excelente bazate pe seriale
Foto: captură de ecran

V-am prezentat cinci jocuri video bazate pe filme pe care trebuie să le încerci și cinci titluri bazate pe cărți care merită jucate. În partea a treia a seriei vă recomandăm cinci jocuri video foarte bune bazate pe seriale.

Iată alegerile noastre:

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series (2020): Jocul dezvoltat de Telltale Games este bazat pe celebrul serial de televiziune cu același nume, dar și pe benzile desenate create de Robert Kirkman. Jucătorul intră în pielea lui Lee Everett, un fost condamnat la închisoare care primește o nouă șansă într-o lume devastată de zombi. El protejează o fată orfană numită Clementine.

Foto: Steam/The Walking Dead

Game of Thrones (2014): Bazat pe celebrul serial de la HBO, jocul are același format folosit de dezvoltatorul Telltale Games în alte titluri. Deciziile și acțiunile jucătorului influențează evenimentele de mai târziu din cele șase episoade. Povestea este centrată pe Casa Forrester, conducătorii din Ironrath, ai cărei membri încearcă să salveze familia după ce a pierdut Războiul celor Cinci Regi.

Foto: Steam/Game of Thrones

South Park: The Stick of Truth (2014): Titlul a fost realizat de dezvoltatorul Obsidian Entertainment în colaborare cu creatorii celebrului serial, Trey Parker și Matt Stone. În acest RPG, jucătorul controlează personajul New Kid, care se mută în celebrul oraș din Colorado și se implică într-un război fantastic la care participă oameni, vraci și elfi. Toți doresc să pună mâna pe „Bățul Adevărului”.

Foto: Steam/South Park: The Stick of Truth

The Simpsons: Hit & Run (2003): Jocul, dezvoltat de Radical Entertainment, este al 22-lea bazat pe serialul „The Simpsons”. Titlul urmărește familia Simpson și pe prietenul lor Apu Nahasapeemapetilon în timp ce sunt martori la mai multe incidente ciudate care apar în Springfield.

The X-Files: Resist or Serve (2004): Bazat pe serialul de televiziune „The X-Files” (1993–2002), în acest joc agenții speciali Fox Mulder și Dana Scully anchetează decese misterioase petrecute în Colorado. Ei află despre un artefact extraterestru folosit pentru a readuce morții la viață. Ancheta îi duce în Tunguska, Rusia, unde descoperă o navă extraterestră care s-a prăbușit acolo în urmă cu 100 de ani. Din păcate, acest joc este disponibil doar pentru PlayStation 2. Există, însă, emulatoare de PS2 pentru PC.

Noi jocuri video bazate pe seriale vor fi lansate în perioada următoare. Unul este The Expanse: A Telltale Series, care va debuta în curând.

CITEȘTE ȘI:

Recomandări: 5 jocuri video foarte bune bazate pe jocuri de societate

Jocuri video bazate pe filme de succes pe care trebuie să le încerci

Recomandări: 5 jocuri video bazate pe cărți de succes pe care trebuie neapărat să le joci

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News