HyperX ChargePlay Duo, disponibil acum pentru controllerele de PlayStation 5. Cât costă un astfel de accesoriu

Autor: Cosmin Aionita | 12.07.2022
HyperX ChargePlay Duo, disponibil acum pentru controllerele de PlayStation 5. Cât costă un astfel de accesoriu
Foto: HyperX

HyperX, divizia de periferice de gaming de la HP, a anunțat lansarea cele mai noi versiuni a stației de încărcare HyperX ChargePlay Duo, dedicată controllerelor wireless DualSense pentru PS5. Noul ChargePlay Duo pentru PlayStation 5 a fost conceput special pentru a funcționa cu controllerele DualSense.

Bianca Walter, Business Manager HyperX EMEA, a declarat:

Gama de accesorii pentru PlayStation de la HyperX permite jucătorilor să-și îmbunătățească permanent experiența de gaming pe console. Cea mai nouă stație de încărcare ChargePlay pentru PS5 ține echipamentul gamerilor încărcat și pregătit pentru sesiuni lungi de joacă, zi după zi, joc după joc.

Venind în completarea liniei de accesorii HyperX pentru console, noul ChargePlay Duo pentru PS5 încarcă două controller DualSense în același timp, într-un mod simplu pentru utilizatori, fără ca aceștia să-și facă griji pentru porturi, cabluri sau alte dongle-uri adiționale pe care să le conecteze.

ChargePlay Duo oferă porturi de încărcare simple, rapide și sigure, pe o bază solidă și compactă pentru stabilitate, care asigură că jucătorii au mereu un controller gata și la îndemână pentru joacă. Stația de încărcare dispune și de două tipuri de culori, alb sau negru, pentru a se potrivi cu consola PS5.

HyperX ChargePlay Duo pentru PS5 este disponibil acum și în România la un preț recomandat de 149 lei.

HyperX ChargePlay Duo
Foto: HyperX

Sursa: HyperX

Urmărește Go4Games.ro pe Google News