Mașinile electrice pregătite de o nouă companie ar putea încorpora console PS5

Autor: Adrian Popa | 21.11.2022
Mașinile electrice pregătite de o nouă companie ar putea încorpora console PS5

Sony și Honda își unesc forțele pentru a lansa mașini electrice, iar automobilele ar putea încorpora console PS5.

Compania mixtă Sony Honda Mobility a fost înființată în septembrie și intenționează să construiască vehicule conectate, care vor include multe tehnologii, inclusiv de divertisment.

„Sony are conținut, servicii și tehnologii de divertisment care mișcă oamenii. Adaptăm aceste active la mobilitate, iar aceasta este puterea noastră împotriva Tesla”, a declarat președintele noii companii, Izumi Kawanishi, pentru Financial Times.

Potrivit lui Yasuhide Mizuno, CEO al Sony Honda Mobility, compania va pune conținutul în față. Alianța va lansa primul său automobil electric pe piața americană până în 2025.

Mizuno a mai spus că adăugarea de console PS5 la mașini este posibilă din punct de vedere tehnic.

Compania japoneză lucrează, potrivit unor surse, la o versiune mai mică a dispozitivului, cu design nou.

Companiile auto, foarte interesate de gaming

Parteneriatul cu Sony ar putea ajuta Honda să se miște mai repede pe piața de automobile electrice. Compania japoneză are pe piață un singur model integral electric, Honda e.

Tesla și Mercedes-Benz oferă deja jocuri pe mașinile lor, iar BMW intenționează să ofere un serviciu de cloud gaming pe anumite modele începând cu anul 2023.

Revenind la Tesla, compania a încercat să aducă un joc video apreciat, Her Story, pe mașinile sale în mod gratuit. Incidentul a fost povestit de creatorul titlului, Sam Barlow.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News