Ce se întâmplă cu God of War: Ragnarok? Update de la studioul producător

Autor: Cosmin Aionita | 21.04.2022
Ce se întâmplă cu God of War: Ragnarok? Update de la studioul producător
Foto: Sony Interactive Entertainment

După lansările jocurilor Horizon Forbidden West și Gran Turismo 7, următorul mare titlu de la studiourile PlayStation (și cel mai așteptat!) ar trebui să fie God of War: Ragnarok. Acesta a fost anunțat în toamna anului 2020, chiar înainte ca PlayStation 5 să fie lansat pe piață, denumirea finală și perioada de apariție fiind confirmate anul trecut: God of War: Ragnarok urma să fie lansat în 2022. Din păcate, de atunci n-am mai primit niciun update referitor la titlul dezvoltat de studioul Sony Santa Monica.

Până acum: printr-un mesaj video publicat pe contul oficial de Twitter al studioului, Cory Balrog – producer al noului Ragnarok, dar și regizorul lui God of War (2018) – ne informează că echipa lucrează din greu la joc, însă nu este momentan pregătită să arate lucruri noi din viitoarea aventură a lui Kratos.

Și, având în vedere ciclul ce implică producția, promovarea și publicarea unui joc de o asemenea anvergură, dacă Sony nu va anunța nimic nou referitor la God of War: Ragnarok în vara acestui an, este greu de crezut că jocul își va mai face apariția în cursul lui 2022, cel mai probabil urmând să fie amânat încă un an.

Continuare a poveștii din 2018

God of War: Ragnarok promite să continue evenimentele din God of War (2018), ghețurile aduse de Fimbulwinter cucerind tărâmul Midgard și îngreunând supraviețuirea eroilor noștri, Kratos și Atreus, însoțiți de nelipsitul cap al lui Mimir.

Cei doi vor avea de înfruntat inamici noi și vechi în Ragnarok, cum ar fi zeița Freya, ce a jurat să se răzbune pentru moartea fiului ei Baldur, precum și nou sositul Thor, zeul tunetului, deloc încântat de disparițiile premature ale fratelui vitreg și fiilor săi. Thor va fi interpretat de actorul Ryan Hurst.

Noul titlu al seriei God of War este regizat, de această dată, de Eric Williams. Game Director-ul responsabil pentru precendetul titlu de pe PS4, Cory Balrog, joacă rolul de producător pentru Ragnarok, ocupându-se direct de un alt joc al studioului Santa Monica, ce va fi dezvăluit la o dată ulterioară.

God of War: Ragnarok este în continuare așteptat în cursul lui 2022, pe PlayStation 4 și PlayStation 5.

Sursa: Santa Monica Studio Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News