Iron Man, jocul ce marchează începutul colaborării dintre EA și Marvel

Autor: Cosmin Aionita | 21.09.2022
Iron Man, jocul ce marchează începutul colaborării dintre EA și Marvel
Foto: EA / Marvel

Electronic Arts a anunțat că lucrează la un nou joc Iron Man, împreună cu Marvel Entertainment: este vorba despre un nou titlu single player, action-adventure, ce va fi redat dintr-o perspectivă third person. Jocul este dezvoltat de echipa de la Motive Studio, Montreal, condusă de Olivier Proulx, producător pentru excelentul Marvel’s Guardians of the Galaxy, căruia i s-au alăturat veterani ai industriei precum Ian Frazier, Maëlenn Lumineau sau JF Poirier.

Dezvoltat în colaborare cu Marvel Games, jocul va beneficia de o poveste originală, inspirată din istoria bogată a personajului Iron Man, ce va scoate în evidență complexitatea, carisma și geniul creativ al lui Tony Stark, oferindu-le jucătorilor ocazia de a intra în pielea super-eroului din universul Marvel.

Motive Studio a strâns deja experiență în ultimii ani, studioului canadian aflându-se în spatele unor jocuri precum Star Wars: Squadrons sau viitorul remake pentru Dead Space, ce-și va face apariția pe 27 ianuarie 2023.

Noul joc Iron Man se află în faza de pre-producție, Electronic Arts urmând să ofere update-uri pe măsură ce dezvoltarea acestuia va progresa. De asemenea, acest titlu marchează începutul unei colaborări de durată între Marvel și EA, Iron Man fiind primul dintr-o serie de jocuri noi ce vor fi realizate în colaborare de către cele două companii.

Electronic Arts nu este însă singura companie cu care Marvel Entertainment colaborează în vederea realizării de jocuri video: sunt așteptate pe piață titluri precum Marvel’s Midnight Suns (strategie, tactică, RPG, de la Firaxis Games și 2K), Marvel’s Spider-Man 2 și Marvel’s Wolverine (ambele de la Insomniac Games și Sony).

Sursa: Electronic Arts

Urmărește Go4Games.ro pe Google News