Clone bizare de jocuri faimoase care sunt disponibile pentru Nintendo Switch

Autor: Adrian Popa | 10.07.2023
Clone bizare de jocuri faimoase care sunt disponibile pentru Nintendo Switch

Pentru Nintendo Switch sunt disponibile o mulțime de jocuri atractive, care au transformat consola video a japonezilor în cel mai popular dispozitiv de acest fel de pe piață.

Însă, într-o piață cu atât de multe jocuri bune este greu să dobândești vizibilitate. Ai nevoie de o ideea care să iasă în evidență. Însă un scenariu bun este dificil de creat. În aceste condiții, unii dezvoltatori, mai leneși, au clonat jocurile de succes disponibile pe alte platforme.

Vă prezentăm o listă de clone de jocuri video care sunt disponibile pentru Nintendo Switch:

The Last Hope – Dead Zone Survival

The Last of Us, unul dintre cele mai importante jocuri video create vreodată, nu putea să nu atragă atenția realizatorilor de clone din magazinul virtual Nintendo. În titlul dezvoltat de VG Games, jucătorii trebuie să ghideze o fată printr-un peisaj post-apocaliptic dominat de zombi. Creatorii s-au inspirat și din serialul „The Walking Dead”. Protagonistul se trezește la începutul jocului, la fel ca în show-ul respectiv, într-un pat de spital. The Last Hope are și idei originale. Personajul principal, Brian, este un călător în timp care a fost trimis în viitor pentru a opri pandemia zombi.

Gangster Life: Criminal Untold, Cars, Theft, Police

Aceasta este o clonă a faimoaselor jocuri din seria Grand Theft Auto. Jocul spune povestea unui infractor mărunt care avansează în ierarhia mafioților și devine un personaj important în această lume a nelegiuiților. Titlul poate fi achiziționat acum la prețul de doar 2 dolari.

Deep Space: Action Fire Sci Fi Games 2023 Shooter Strike Simulator Alien Death Ultimate Games

Din lista clonelor de jocuri populare cu nume foarte lungi face parte și Deep Space bla bla… Totlul este inspirat, bineînțeles, de Dead Space. În jocul lansat în februarie 2023, posesorii de console Nintendo controlează un personaj principal care încearcă să supraviețuiască pe o stație spațială plină de monștri. Protagonistul trebuie să găsească monstrul principal care este, evident, „cel mai dificil de învins”.

World War Battle Heroes Field Armies Call of Prison Duty Simulator

Call of Duty, una dintre cele mai valoroase francize de jocuri video din toate timpurile, nu putea să nu fie clonată pentru magazinul virtual Nintendo. Dezvoltatorul este tot VG Games (The Last Hope). Aparent, „AI-ul” din joc este aproape inexistent. Inamicii tind să meargă direct în calea gloanțelor.

Zombie Garden vs Plants Defence – Battle Craft and Survival Simulator Game

Zombie Garden vs Plants Defence este o clonă de Plants vs. Zombies. Jucătorii trebuie să își creeze grădina defensivă ideală, plină de plante capabile să respingă valuri de zombi. Potrivit jucătorilor, acest titlu este unul decent. Deseori, titlul este oferit la prețuri foarte mici, de sub 1 dolar, așa că merită încercat.

Sursa: SVG

Foto: My Nintendo Store

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News