Au început reducerile de iarnă pe Steam!

Autor: Cosmin Aionita | 23.12.2022
Au început reducerile de iarnă pe Steam!
Foto: Steam

Așa cum o face în fiecare an, Valve a dat startul perioadei reducerilor de iarnă pe Steam, numeroase jocuri fiind oferite la prețuri reduse până pe 5 ianuarie 2023, la ora 20:00 (ora României).

Printre jocurile aflate la reducere, puteți regăsi titluri precum FIFA 23, God of War, Call of Duty: Modern Warfare II, Vampire Survivors, Marvel’s Guardians of the Galaxy, Kena: Bridge of Spirits sau Elden Ring la prețuri reduse cu până la 87%.

Vă recomandăm să explorați astfel întregul catalog oferit de Steam: multe reduceri nu sunt afișate pe prima pagină și s-ar putea să găsiți și alte jocuri (sau colecții întregi!) care să vă facă cu ochiul, la prețuri reduse semnificativ.

Nu lipsesc nici jocurile românești

Din campania de reduceri de iarnă de pe Steam nu lipsesc nici jocurile “made in România”.

Spre exemplu, jocul de aventură point and click Gibbous – A Cthulhu Adventure, realizat de studioul Stuck in Attic din Târgu Mureș, poate fi achiziționat cu o reducere de 80%, la prețul de numai 3,99€.

Recentul Last Days of Lazarus beneficiază de o reducere de 40% și poate fi achiziționat acum de pe Steam pentru numai 8,99€.

Unbound: Worlds Apart, platformer-ul cu elemente de puzzle dezvoltat de studioul bucureștean Alien Pixel, este disponibil pentru numai 6,99€, cu o reducere de 65% față de prețul său de bază.

Sursa: Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News