Bandai Namco Entertainment pregătește “Play Anime Live”, un nou event digital dedicat jocurilor video

Autor: Cosmin Aionita | 01.07.2020
Bandai Namco Entertainment pregătește “Play Anime Live”, un nou event digital dedicat jocurilor video

În lipsa obișnuitelor evenimente convenționale și conferințor dedicate jocurilor video, Bandai Namco Entertainment se alătură modei de a organiza event-uri digitale, anunțând “Play Anime Live”.

Descrisă drept o prezentare digitală ce va reuni noutăți și trailere pentru viitoarele jocuri de la Bandai Namco Entertainment, ce urmează să fie lansate pentru console, PC și dispozitive mobile, “Play Anime Live” va avea loc pe 23 iulie 2020, cu începere de la 2:00 dimineața (potrivit orei României). Evenimentul va transmis în direct pe YouTube, Twitch și Facebook și va putea fi urmărit chiar aici, pe Go4games.

Pe lângă dezvăluiri și trailere, Bandai Namco Entertainment pregătește pentru acest event și o sesiune de întrebări și răspunsuri cu producătorii acestor jocuri, dar și tombole, giveaway-uri și alte suprize.

Ubisoft și Microsoft vor difuza propriile evenimente digitale

În urma restricțiilor impuse pe tot globul de pandemia de COVID-19 și pentru a respecta măsurile de prevenție a răspândirii noului coronavirus, majoritatea companiilor mari din industria jocurilor și-au mutat activitatea în mediul online.

Astfel, în locul obișnuitelor conferințe de presă ținute cu ocazia unor evenimente majore precum E3 sau Gamescom, publisherii mari au pus la punct propriile evenimente digitale. Spre exemplu, Microsoft a prezentat o primă selecție de jocuri pentru Xbox Series X într-un asemenea mod, în timp ce rivalii de la Sony au prezentat, prin intermediul unor asemenea event-uri, atât viitoarea consolă PlayStation 5, cât și jocurile The Last of Us Part II și Ghost of Tsushima.

Bandai Namco Entertainment nu este singurul publisher ce plănuiește să susțină o asemenea prezentare digitală în luna iulie a acestui an. Ubisoft va difuza pe 12 iulie propriul event digital, Ubisoft Forward, menit să înlocuiască anunțurile obișnuite de la E3 și Gamescom. De asemenea, tot pentru iulie, Microsoft pregătește un eveniment major dedicat viitoarei generații de console Xbox.

În august va urma Gamescom Opening Night Live, o prezentare online ce va de startul ediției digitale a Gamescom, iar zvonurile vorbesc că, tot în august, Sony ar urma să susțină un al doilea event dedicat jocurilor pentru PlayStation 5.

Sursa: Bandai Namco Entertainment

Urmărește Go4Games.ro pe Google News