Jocurile Bethesda beneficiază de reduceri cu ocazia Black Friday

Autor: Cătălin Niţu | 26.11.2020
Jocurile Bethesda beneficiază de reduceri cu ocazia Black Friday
Foto: Bethesda

Cei de la Bethesda, la rândul lor, nu ratează ocazia oferită de Black Friday-ul international (27 noiembrie) pentru a oferi reduceri semnificative, prin intermediul propriului magazin online, la cele mai importante jocuri și serii din portofoliul companiei.

Astfel, jocuri pentru PC precum DOOM Eternal, Wolfenstein II: The New Colossus, RAGE 2, Wolfenstein: Youngblood, Prey, întreaga serie Dishonored, DOOM, Fallout 4 sau seria The Evil Within sunt oferite la preţuri reduse cu până la 80%. Din cadrul acestor reduceri nu lipsesc nici expansion pack-urile, precum Season Pass-ul pentru Fallout 4 sau Fallout 76 Raiders & Settlers Content Bundle.

De asemenea, jocuri mai vechi din portofoliul celor de la Bethesda, precum The Elder Scrolls IV: Oblivion, The Elder Scrolls III: Morrowind, DOOM 3: BFG Edition, RAGE sau Fallout 3: Game of the Year Edition sunt oferite la prețuri sub 10€.

Întregul catalog de reduceri de Black Friday pentru titlurile Bethesda poate fi consultat pe această pagină.

Reduceri Bethesda pe Steam sau pe console

Nu în ultimul rând, jocurile celor de la Bethesda beneficiază de reduceri și în cadrul altor magazine de profil pentru PC, precum Steam, dar și pe alte platforme, cum ar fi PlayStation 4 (Black Friday pe PlayStation Store), Xbox One sau Nintendo Switch.

Black Friday Bethesda

Sursa: Bethesda.net

Urmărește Go4Games.ro pe Google News