Au început reducerile de Black Friday pe PlayStation Store! Ce jocuri de PS4 și PS5 sunt incluse în promoție

Autor: Cosmin Aionita | 23.11.2020
Au început reducerile de Black Friday pe PlayStation Store! Ce jocuri de PS4 și PS5 sunt incluse în promoție

Promoțiile de Black Friday au început și pe PlayStation Store, cu reduceri de până la 70% la o gamă variată de titluri pentru PlayStation 4, dar și la câteva jocuri pentru proaspăt lansatul PlayStation 5.

Spre exemplu, de Black Friday, PlayStation Store aduce reduceri la unele dintre cele mai importante titluri exclusive ale celor de la Sony, precum The Last of Us Part II (produs de studioul Naughty Dog), disponibil la 193,74 lei (redus cu 43% față de prețul obișnuit de 339,90 lei), sau Ghost of Tsushima (produs de Sucker Punch), oferit la 241,32 lei (cu 29% mai mic față de prețul obișnuit de 339,90 lei).

Reduceri importante sunt disponibile și pentru tilurile selectate din gama PlayStation Hits – inclusiv jocuri premiate precum Horizon Zero Dawn: Complete Edition, The Last of Us: Remastered, GT Sport, Uncharted 4: A Thief’s End sau God of War.

Nu lipsesc nici jocurile provenite de la publisherii parteneri: titluri precum FIFA 21, Crash Bandicoot 4: It’s About Time, F1 2020, DOOM Eternal sau Final Fantasy VII Remake pot fi achiziționate la prețuri mult mai accesibile.

Nu în ultimul rând, în oferta de Black Friday de pe PlayStation Store se regăsesc și jocuri ce beneficiază de upgrade gratuit pentru edițiile next-gen pentru PlayStation 5: Watch Dogs Legion este disponibil la 220,93 lei, WRC 9 FIA World Rally Championship costă doar 144,95 lei, iar Borderlands 3 poate achiziționat în schimbul a 86,77 lei (în cazul tuturor acestor jocuri, în preț sunt incluse ambele variante: PS4 și PS5).

Acestea sunt numai câteva dintre titlurile incluse în promoția specială de Black Friday a celor de la PlayStation. O listă completă poate fi găsită chiar pe PlayStation Store.

Reduceri și pentru abonamentele PlayStation Plus

În perioada promoției, doritorii pot economisi 25% din prețul unui abonament PS Plus pe 12 luni, care oferă oportunitatea de a juca multiplayer online pe PS4 și PS5, aduce jocuri gratuite în fiecare lună, 100 GB spațiu de stocare în cloud pentru salvări, dar și reduceri exclusive în PS Store.

Pentru cei care au achiziționat o consolă PlayStation 5, abonamentul PlayStation Plus oferă acces și la PS Plus Collection, o selecție de titluri ce au definit generația PS4 precum God of War, Days Gone, Call of Duty Black Ops III – Zombies Chronicle Edition, Resident Evil 7, Uncharted 4: A Thief’s End, Final Fantasy XV, Mortal Kombat X, Monster Hunter: World, Fallout 4, Crash Bandicoot N. Sane Trilogy și multe altele.

Campania Black Friday de reduceri de de pe PlayStation Store va fi valabilă până pe 30 noiembrie 2020.

Black Friday PlayStation

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News