Când începe serialul The Last of Us pe HBO Max

Autor: Cosmin Aionita | 04.11.2022
Când începe serialul The Last of Us pe HBO Max
Foto: HBO

HBO a dezvăluit data premierei mult-așteptatului serial The Last of Us. Astfel, adaptarea TV a jocului omonim realizat de studioul Naughty Dog va debuta, pe HBO și serviciul de streaming HBO Max, pe 16 ianuarie 2023.

The Last of Us HBO
Foto: HBO România

În rolurile principale (Joel și Ellie) îi regăsim pe actorii Pedro Pascal (Narcos, The Mandalorian, Wonder Woman 84) și Bella Ramsey (Lyanna Mormont din serialul Game of Thrones).

La cârma proiectului se află Craig Mazin, creatorul apreciatului serial Chernobyl. Acesta a ales să lucreze chiar alături de realizatorii originali ai seriei: Neil Druckmann, scenaristul și directorul de creație al jocurilor, este implicat, fiind responsabil pentru scenariul serialului, rolul de producător executiv, precum și pentru regia unuia dintre episoade, în timp ce Evan Wells, președintele studioului Naughty Dog, este, de asemenea, producător executiv al acestui serial. În plus, și Carolyn Strauss (Chernobyl, Game of Thrones) se regăsește printre producătorii executivi ai noului serial.

Din distribuția serialului mai fac parte și actorii Nick Offerman (în rolul lui Bill), Anna Torv (Tess), Merle Dandridge (Marlene) sau Gabriel Luna (Tommy). Serialul The Last of Us este o coproducție a celor de la HBO și Sony Pictures Television, în colaborare cu PlayStation Productions.

Serialul The Last of Us are la bază evenimentele din primul joc al seriei, care tocmai a primit un remake complet pentru PlayStation 5.

Serialul The Last of Us va fi difuzat de HBO și HBO Max începând cu 16 ianuarie 2023.

Sursa: HBO Max Facebook

Urmărește Go4Games.ro pe Google News