Când se lansează Assassin’s Creed Valhalla și Watch Dogs Legion pe PlayStation 5

Autor: Cosmin Aionita | 23.09.2020
Când se lansează Assassin’s Creed Valhalla și Watch Dogs Legion pe PlayStation 5

Pentru a risipi orice urmă de confuzie, Ubisoft a dezvăluit când se lansează Assassin’s Creed Valhalla și Watch Dogs Legion pe noua consolă PlayStation 5 și ce îmbunătățiri vor primi aceste ediții ale jocurilor.

Assassin’s Creed Valhalla

Conform promisiunilor celor de la Ubisoft, Assassin’s Creed Valhalla va profita de capabilitățile hardware ale consolei PlayStation 5, urmând să afișeze mediul de joc open world din Norvegia și Anglia la un framerate de 60 de cadre pe secundă și rezoluție 4K.

De asemenea, Assassin’s Creed Valhalla va folosi tehnologia Tempest 3D AudioTech inclusă în PlayStation 5 pentru o oferi jucătorilor o experiență audio mai autentică.

Nu în ultimul rând, Assassin’s Creed Valhalla va face uz de SSD-ul ultra-rapid cu care este dotată consola PlayStation 5 pentru a oferi timpi de încărcare mult mai rapizi și o experiență mai cursivă în ceea ce privește parcurgerea mediului de joc open world.

Când se lansează Assassin’s Creed Valhalla pe PlayStation 5? Jocul va fi disponibil pentru PS5 începând cu 12 noiembrie 2020, iar posesorii versiunilor digitale sau fizice pentru PlayStation 4 vor avea acces gratuit la ediția digitală de Assassin’s Creed Valhalla pentru PlayStation 5.

În ceea ce privește celelalte platforme, Assassin’s Creed Valhalla va fi disponibil pentru Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 4 și PC (via Epic Games Store și Uplay) începând cu 10 noiembrie 2020.

Watch Dogs Legion

În versiunea pentru PlayStation 5 a jocului Watch Dogs Legion, jucătorii vor putea admira versiunea futuristică a Londrei, cu toate reclamele afișate pe ecrane digitale, toate hologramele și luminile neoanelor redate la rezoluție 4K, profitând de asemenea de reflexii realizate cu ajutorul efectelor de Ray Tracing.

Mașinile din trafic, conversațiile trecătorilor sau dronele de supraveghere vor putea percepute mult mai precis grație poziționării sunetului oferite de Tempest 3D AudioTech.

De asemenea, grație SSD-ului de mare viteză din dotarea consolei PlayStation 5, Watch Dogs Legion va oferi timpi de încărcare și așteptare mult mai rapizi, transformând șofatul la viteze amețitoare prin Londra sau funcția de fast-travel în experiențe mult mai cursive.

Nu în ultimul rând, Watch Dogs Legion va face uz de triggerele rezistive de pe controller-ul DualSense pentru PlayStation 5, oferind feedback adaptat situațiilor tensionate din joc.

Watch Dogs Legion va fi disponibil, în format digital pentru PlayStation 5, de pe 12 noiembrie 2020. O versiune fizică, pe disc, a jocului pentru PlayStation 5 va fi lansată pe 24 noiembrie 2020.

De asemenea, posesorii versiunilor digitale sau fizice ale jocului Watch Dogs Legion pentru PlayStation 4 vor avea acces gratuit la ediția digitală pentru PlayStation 5 începând cu 12 noiembrie.

Pe celelalte platforme, Watch Dogs Legion va fi disponibil pentru Xbox One, PlayStation 4 și PC (via Epic Games Store și Uplay) începând cu 29 noiembrie 2020. Edițiile pentru Xbox Series X și Xbox Series S își vor face apariția pe 10 noiembrie 2020.

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News