Electronic Arts a confirmat: când va avea loc EA Play Live 2021?

Autor: Cosmin Aionita | 13.05.2021
Electronic Arts a confirmat: când va avea loc EA Play Live 2021?
Foto: Electronic Arts

Electronic Arts a dezvăluit data la care va avea loc conferința anuală EA Play Live în 2021: evenimentul se va desfășura, în regim digital și de această dată, pe 22 iulie 2021. EA Play Live reprezintă scena pe care, anual, Electronic Arts își prezintă noile jocuri video și face anunțuri legate de viitorul companiei. Confirmarea datei pentru EA Play Live 2021 a fost făcută prin intermediul unei postări pe contul oficial de Twitter al companiei, nefiind încă anunțată ora la care evenimentul va avea loc.

Încă un event digital, după E3 2021 și Gamescom 2021

Până acum, edițiile precedente ale EA Play Live au avut loc în perioada E3-ului sau în proximitatea acestuia. Anul acesta însă, EA a ales să organizeze evenimentul cu mai bine de o lună după E3 2021, programat pentru 12 – 15 iunie, confirmând astfel că nu va participa nici de această dată la Electronic Entertainment Expo.

Va fi al doilea an la rând când, din cauza situației cauzate de pandemia de COVID-19, EA Play Live va fi susținut doar în regim online, sub forma unui eveniment digital. Producția celor de la EA se alătură astfel trendului actual, atât E3 2021, cât și Gamescom 2021 urmând să fie difuzate sub forma unor evenimente strict online.

Ce vom vedea la EA Play Live 2021

În privința anunțurilor de care vom avea parte la EA Play Live 2021, prezența viitorului joc al seriei Battlefield este aproape sigură, Electronic Arts confirmând că mai multe studiouri lucrează, în colaborare, la acest titlu. Noul Battlefield este produs în special pentru consolele next-gen PlayStation 5 și Xbox Series X|S, însă va avea și versiuni pentru “bătrânele” PlayStation 4 și Xbox One.

De asemenea, în cadrul ediției EA Play Live din acest an ar trebui să debuteze și noile jocuri cu tematică sportivă ale companiei din seriile FIFA, Madden etc.

EA Play Live 2021 va fi difuzat pe 22 iulie 2021.

Sursa: Electronic Arts Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News