Consola PlayStation 5, disponibilă la prețuri speciale în luna iulie

Autor: Cosmin Aionita | 03.07.2023
Consola PlayStation 5, disponibilă la prețuri speciale în luna iulie
Foto: Sony Interactive Entertainment

PlayStation România a anunțat că, în perioada 1 – 15 iulie 2023, consolele PlayStation 5 standalone (fără jocuri incluse) vor putea fi achiziționate la prețuri speciale din magazinele partenerilor oficiali participanți la această promoție.

Astfel, consolele PlayStation 5 cu unitate optică Blu-ray Ultra HD sunt disponibile în ofertele magazinelor partenere la prețul de 2499,90 lei.

Conform PlayStation, 2023 este un an în care pasionații de jocuri video pot experimenta multe titluri spectaculoase pe consola PS5, precum Hogwarts Legacy și Final Fantasy XVI, dar și aventuri în realitate virtuală precum Horizon Call of the Mountain și Resident Evil Village pe noua cască de realitate virtuală PlayStation VR2.

De asemenea, comunitatea PS5 în continuă creștere se poate bucura și de serviciul de abonament PlayStation Plus, ce oferă beneficii precum cataloagele de jocuri și jocuri clasice, cu sute de jocuri din care utilizatorii își pot alege titlurile favorite.

Consolele PlayStation 5 standalone (fără jocuri incluse) vor fi disponibile la aceste prețuri speciale în magazinele retailerilor participanți până la data de 15 iulie 2023.

Sursa: PlayStation România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News