Cum vor arăta coperțile și carcasele pentru jocurile de PlayStation 5

Autor: Cosmin Aionita | 10.07.2020
Cum vor arăta coperțile și carcasele pentru jocurile de PlayStation 5

Prin intermediul PlayStation Blog, cei de la Sony Interactive Entertainment au dezvăluit cum vor arăta coperțile și carcasele de la jocurile pentru viitorul PlayStation 5. Pentru a exemplifica, a fost folosit ambalajul în care va fi livrat jocul Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, recent dezvăluit în cadrul evenimentului digital dedicat consolei PlayStation 5.

După cum puteți vedea în imaginile alăturate, carcasele jocurilor pentru PlayStation 5 vor fi aproape identice cu cele ale titlurilor pentru PS4, păstrând construcția din plastic transparent, de culoare albastră.

Cum vor arăta jocurile PlayStation 5

În schimb, marcajul de pe copertă, ce semnalizează că avem de-a face cu un joc dedicat consolei PlayStation 5, și-a schimbat schema coloristică: albastrul caracteristic titlurilor pentru PlayStation 4 lasă locul unui design simplist, cu o bandă orizontală albă, peste care este imprimat logo-ul PS5 cu text negru.

Mai mult ca sigur că această combinare a nuanțelor de alb și negru, pe un fundal de plastic albastru, este o referință directă la aspectul exterior al PlayStation 5, ce folosește un design similar, acompaniat de iluminarea de culoare albastră provenită de la LED-urile cu care este echipată noua consolă Sony.

De asemenea, pe lângă logo-ul studioului Insomniac Games, dezvoltatorii jocului Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, pe copertă mai puteți observa și noua siglă a PlayStation Studios, branding-ul sub care vor activa de acum toate studiourile interne ale celor de la Sony Interactive Entertainment, precum și partenerii ce vor lucra direct alături de compania japoneză.

Cum vor arăta jocurile PlayStation 5

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, unul dintre numeroasele jocuri pentru PS5

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales urmează să fie lansat în perioada de sărbători de iarnă a anului 2020, probabil concomitent cu apariția pe piață a consolei PlayStation 5, iar în imaginile de mai sus puteți observa cum vor arăta coperțile și carcasele de la jocurile pentru viitorul PlayStation 5.

Pe lângă acest joc, în cadrul prezentării dedicate consolei PlayStation 5, Sony a dezvăluit o selecție bogată de titluri exclusive dezvoltate de PlayStation Studios, precum Gran Turismo 7, Ratchet & Clank: Rift Apart, Sackboy’s Big Adventure, Returnal sau Horizon: Forbidden West, precum și jocuri provenite de la parteneri: GhostWire: Tokyo și Deathloop (de la Bethesda) sau Resident Evil 8: Village (de la Capcom).

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News