Dead Rising 4 – trailere finale înainte de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 05.12.2016
Dead Rising 4 - trailere finale înainte de lansare

Microsoft si Capcom au lansat un trailer final pentru Dead Rising 4, înaintea lansării jocului de mâine. Evident, nimic nu este luat în serios in universul Dead Rising. O demonstrează şi clipul publicitar realizat cu ajutorul actorului Blake Anderson, pe care îl puteţi urmări mai jos.

În Dead Rising 4, Frank West se întoarce în postura de erou principal, acţiunea urmând să se desfăşoare din nou în oraşul Willamette din Colorado, la nu mai puţin de 16 ani de la evenimentele din primul Dead Rising.

Frank va avea de înfruntat noi tipuri de zombies, precum The Fresh, morţi abia înviaţi, mult mai rapizi şi agresivi, sau The Evo, nemorţi mult mai agili şi puternici, al căror comportament se va asemăna cu cel al animalelor sălbatice de pradă. Frank West va avea la dispoziţie, pe lângă vehicule şi posibilitatea de combina diferite arme, o serie de armuri speciale – EXO Suits, care îi vor conferi atât forţă sporită, cât şi o putere de foc demnă de luat în seamă.

Dead Rising 4 va fi lansat mâine, 6 decembrie 2016, în versiuni pentru Xbox One şi PC (Windows 10). La fel ca în cazul lui Rise of The Tomb Raider, exclusivitatea va fi temporară.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News