Dead Rising 4 va primi Deluxe Edition şi Season Pass

Autor: Cosmin Aionita | 24.10.2016
Dead Rising 4 va primi Deluxe Edition şi Season Pass

Microsoft şi Capcom au confirmat că Dead Rising 4 va primi un pachet Deluxe Edition, ce poate fi acum precomandat prin intermediul magazinului digital asociat platformelor Xbox. Acesta va include, pe lângă jocul de baza Dead Rising 4, şi întregul Season Pass al jocului, la un preţ echivalent cu 79,99$.

Alternativ, cei neinteresaţi de acest pachet complet vor putea achiziţiona Season Pass-ul separat, la un preţ echivalent cu 24,99$. Aceasta va oferi acces la trei pachete de conţinut suplimentar: Stuffer Holiday Pack (arme, zombies, vehicule, costume şi alte item-uri suplimentare „de sezon”), Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf (după zeci de ore de măcelarit zombies, te poţi relaxa la un joc de mini-golf inedit împreuna cu alţi trei prieteni), Frank Rising (în acest DLC single player, protagonistul Frank West este infectat, fiind nevoit să găsească antidotul înainte de a se transforma, la rândul său, într-un zombie).

În Dead Rising 4, Frank West se întoarce în postura de erou principal, acţiunea urmând să se desfăşoare din nou în mall-ul oraşului Willamette din Colorado, la nu mai puţin de 16 ani de la evenimentele din primul Dead Rising.

Frank va avea de înfruntat noi tipuri de zombies, precum The Fresh, morţi abia înviaţi, mult mai rapizi şi agresivi, sau The Evo, nemorţi mult mai agili şi puternici, al căror comportament se va asemăna cu cel al animalelor sălbatice de pradă. Frank West va avea la dispoziţie, pe lângă vehicule şi posibilitatea de combina diferite arme, o serie de armuri speciale – EXO Suits, care îi vor conferi atât forţă sporită, cât şi o putere de foc demnă de luat în seamă.

Dead Rising 4 va fi lansat pe 6 decembrie 2016, în versiuni pentru Xbox One şi PC (Windows 10). La fel ca în cazul lui Rise of The Tomb Raider, exclusivitatea va fi temporară.

Dead Rising 4

Urmărește Go4Games.ro pe Google News