Urmărește în direct EA Play Live 2020: debutul lui FIFA 21

Autor: Cosmin Aionita | 18.06.2020
Urmărește în direct EA Play Live 2020: debutul lui FIFA 21

În această noapte, pe 19 iunie 2020, începând cu 2:00 dimineața (ora României), aici veți putea urmări în direct EA Play Live 2020, evenimentul digital anual pe care Electronic Arts l-a pregătit pentru fanii seriilor sale de jocuri.

Pentru EA Play Live 2020, publisher-ul promite anunțuri noi, premiere mondiale și multe alte astfel de surprize. Cel mai probabil, vom face cunostință cu selecția de jocuri pe care Electronic Arts o pregătește pentru lansarea consolelor de nouă generație PlayStation 5 și Xbox Series X.

FIFA 21 în prim plan

De altfel, EA Sports a confirmat deja, prin intermediul conturilor oficiale de social media ale studioului, faptul ca FIFA 21 nu va lipsi din cadrul prezentărilor ce vor fi transmise, în direct, la EA Play Live 2020.

Mai mult, după cum ne așteptam, se pare că FIFA 21 va beneficia de o ediție complet nouă, next-gen, ce urmează să fie disponibilă numai pentru consolele PlayStation 5 și Xbox Series X. Vom afla mai multe detalii în cadrul event-ului propriu-zis.

Nu va lipsi Star Wars: Squadrons

Electronic Arts a promis deja că, din cadrul EA Play Live 2020, nu va lipsi nici proaspăt anunțatul Star Wars: Squadrons, noul joc de lupte cu nave spațiale din universul Războiului Stelelor.

Star Wars: Squadrons este produs de Motive Studios și va oferi o perspectivă first person a luptelor spațiale dintre forțele Imperiului și cele ale Republicii. Vom avea parte de o poveste single player plasată după evenimentele din filmul Star Wars: Return of the Jedi, în ultimele zile ale Imperiului Galactic și în perioada de apariție a Noii Republici, dar și de o componentă multiplayer consistentă, cu lupte strategice între escadrile 5 vs. 5.

Star Wars: Squadrons ar urma să nu includă microtranzacții pentru upgrade-urile navelor și elementele de cosmetizare, iar producătorii au promis suport pentru VR, atât pe PC, cât și pe PlayStation 4 (PlayStation VR).

Star Wars: Squadrons este așteptat pe 2 octombrie 2020, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One și PC, iar la EA Play Live 2020 vom avea ocazia de a urmări primele secvențe de gameplay din joc.

Sursa: Electronic Arts

Urmărește Go4Games.ro pe Google News