Când se lansează serviciul EA Play pe Steam

Autor: Cosmin Aionita | 20.08.2020
Când se lansează serviciul EA Play pe Steam

După ce Electronic Arts a recurs la un rebranding pentru serviciile EA Access și Origin Access, reunite sub o singură denumire – EA Play –, publisher-ul se pregătește de lansarea acestui abonament și pe o nouă platformă: Steam.

Astfel, EA Play va fi disponibil prin intermediul Steam începând cu 31 august 2020, în cele două variante ale sale: EA Play și EA Play Pro.

EA Access Origin Access EA Play

Ce primesc abonații EA Play

Abonații EA Play beneficiază de “The Vault”, o colecție de jocuri de la Electronic Arts, precum The Sims 4, Need for Speed Heat, Titanfall 2, ce primește update-uri în fiecare lună. Pe lângă jocurile din Vault, serviciul EA Play oferă o reducere de preț de 10% pentru orice achiziție digitală a produselor EA, fie pentru jocuri complete, fie pentru DLC-uri dedicate acestora.

De asemenea, abonații EA Play au acces la noile apariții ale companiei cu o săptămână înainte de lansare, sub forma unor versiuni trial limitate fie ca timp de joc, fie ca opțiuni oferite. Progresul realizat în aceste ediții trial va face trecerea către versiunile complete, dacă abonatul decide să le achiziționeze.

EA Play Pro include toate facilitățile din ediția de bază EA Play, dar și unele avantaje suplimentare: noile apariții de la Electronic Arts intră în “Vault” imediat ce se lansează, devenind astfel accesibile pentru abonați.

Exclusivități în jocurile EA

Ca noutate față de vechile EA Access și Origin Access, EA Play va include, în jocurile companiei, challenge-uri și recompense exclusive, doar pentru abonați:

  • Madden NFL 21 va permite abonaților EA Play să înceapă sezonul mai devreme, pe 21 august, să primească challenge-uri speciale, un pachet special Madden Ultimate Team, câte trei Gold Team Fantasy Packs în fiecare lună, și alte beneficii suplimentare ce vor oferi abonaților EA Play un avantaj pe terenul de joc.
  • FIFA 21 va oferi abonaților EA Play acces la versiunea trial de pe 1 octombrie, cu diferite challenge-uri ce vor debloca bonusuri și beneficii pe parcursul întregului sezon, inclusiv boost-uri de XP pentru FIFA Ultimate Team Season.
  • Star Wars: Squadrons va oferi abonaților EA Play perk-uri in-game prin intermediul unor item-uri suplimentare, precum Interceptor Elegance Helmet și Ashen Monarch Starfighter Paint Job Set.

EA Play se lansează pe Steam începând cu 31 august. Serviciul este deja disponibil pe PlayStation 4, Xbox One, precum și prin intermediul platformei Origin.

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News