Jocurile gratuite pentru luna august 2020 la Xbox Live Gold

Autor: Cosmin Aionita | 29.07.2020
Jocurile gratuite pentru luna august 2020 la Xbox Live Gold

Microsoft a dezvăluit ce jocuri gratuite pentru luna august 2020 sunt destinate abonaților Xbox Live Gold.

Ca de obicei, avem parte de două titluri pentru Xbox One și două jocuri mai vechi (pentru prima generatie de console Xbox), acestea din urmă putând fi jucate și pe Xbox One prin intermediul funcției de backwards compatibility.

Iată ce jocuri gratuite pentru august 2020 vor primi abonații Xbox Live Gold:

Xbox One:

  • Portal Knights (va putea fi descărcat gratuit pe întreaga durată a lunii august, în intervalul 1 – 31 august 2020)
  • Override: Mech City Brawl (va putea fi descărcat gratuit în perioada 16 august – 15 septembrie 2020)

Xbox 360:

  • MX Unleashed (va putea fi descărcat gratuit în perioada 1 – 15 august 2020)
  • Red Faction II (va putea fi descărcat gratuit în perioada 16 – 31 august 2020)

Pe lângă jocurile gratuite incluse, lunar, în abonament, serviciul Xbox Live Gold oferă și alte facilități pentru utilizatorii de console Xbox One și Xbox 360: perioade de promoții cu prețuri reduse pentru diferite jocuri și pachete DLC, precum și accesul la componentele multiplayer online ale jocurilor dedicate acestor console.

Beneficiile Xbox Live Gold se regăsesc și în abonamentul Xbox Game Pass Ultimate

Abonamentul Xbox Live Gold și toate facilitățile oferite de acesta se regăsesc incluse și în serviciul Xbox Game Pass Ultimate, care, pe lângă jocurile gratuite din fiecare lună și accesul la multiplayer online, include și o colecție de peste 100 de jocuri ce pot fi descărcate și rulate oricând (pe durata de valabilitate a abonamentului).

Mai mult, acestă bibliotecă de peste 100 de titluri incluse în abonamentul Xbox Game Pass Ultimate este disponibilă atât pe consolele Xbox One, cât și pe PC-urile ce rulează sistemul de operare Windows 10, existând titluri specifice pentru fiecare dintre aceste două platforme.

Dacă aveți deja un un abonament activ la unul dintre serviciile Xbox Live Gold sau Xbox Game Pass (pentru console sau PC), puteți face upgrade-ul către Xbox Game Pass Ultimate cu numai 1£ / 1€ / 1$.

Sursa: Xbox Wire

Urmărește Go4Games.ro pe Google News