Maraton de jocuri terminate cât mai rapid cu putință. Cum joci Sekiro fără să poți vedea și câți bani s-au strâns în scopuri caritabile

Autor: Cosmin Aionita | 19.01.2022
Maraton de jocuri terminate cât mai rapid cu putință. Cum joci Sekiro fără să poți vedea și câți bani s-au strâns în scopuri caritabile

Awesome Games Done Quick este o organizație ce, prin intermediul unor evenimente dedicate gamerilor susținute bianual, strânge fonduri și le donează în scopuri caritabile. Jucători cu experiență se strâng și realizează prezentări impresionante prin intermediul cărora demonstrează cât de rapid pot termina unele dintre cele mai populare jocuri ale momentului.

Iar 2022 nu a făcut excepție de la această regulă, în ciuda pandemiei de COVID-19 care a determinat organizatorii să se mulțumească doar cu un event digital. Chiar și în ciuda acestor inconveniente, maratonul din ianuarie a Awesome Games Done Quick a fost cel mai de succes din istoria acestor evenimente, reușind să strângă donații de peste 3,4 milioane de dolari pentru fundația Prevent The Cancer Foundation.

Vă recomandăm să aruncați o privire pe canalul oficial de YouTube al Games Done Quick, pentru a admira toate stream-urile din maratonul de la începutul acestui an.

Mai jos însă puteți viziona o selecție dintre acestea, precum parcurgerea rapidă a întregului joc Sekiro: Shadows Die Twice de către Mitchriz cu ochii acoperiți, fără a putea vedea. Sau cursa dintre cgull și tounis pentru a termina cât mai rapid Hades. Ori poate sesiunea în care ItzBytez și whoishyper s-au folosit de toate glitch-urile posibile pentru a finaliza It Takes Two într-un timp record. Nu ar trebui să ratați nici prestația lui 7rayD, care a finalizat Resident Evil Village în mai puțin de două ore.

Sursa: VG247, Games Done Quick YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News