Noi accesorii pentru PlayStation 5: mai multe modele de DualSense și capace colorate

Autor: Cosmin Aionita | 16.12.2021
Noi accesorii pentru PlayStation 5: mai multe modele de DualSense și capace colorate
Foto: Sony Interactive Entertainment

În pragul sărbătorilor de iarnă, Sony a dezvăluit noi versiuni de culoare ale controllerelor DualSense pentru PlayStation 5: Nova Pink, Starlight Blue și Galactic Purple, acestea întregind oferta deja existentă, alături de edițiile Cosmic Red și Midnight Black, lansate în 2021, precum și modelul original alb.

Noile modele DualSense Nova Pink, Starlight Blue și Galactic Purple vor începe să fie disponibile în magazinele partenere începând cu luna ianuarie 2022.

Acestor noi modele de controllere li se alătură și o gamă nouă de accesorii pentru PlayStation 5: carcasele/capacele colorate pentru aceste console. Astfel, capacele de culoare albă livrate alături de consolele PS5 vor putea fi înlocuite cu unele noi, de aceleași culori precum controllerele: Midnight Black, Cosmic Red, Nova Pink, Starlight Blue și Galactic Purple.

Acestea urmează să fie disponibile în ediții atât pentru consola PS5 cu unitate optică Blu-ray UltraHD, cât și pentru modelul digital, fără unitate optică.

Noile accesorii sunt destul de scumpe și vor întârzia în România

Capacele de PS5 în culorile Midnight Black și Cosmic Red își vor face apariția primele, în luna ianuarie 2022, însă nu vor fi disponibile inițial în regiunea noastră. Ulterior, în prima jumătate a anului 2022, vor fi lansate și capacele în culorile Nova Pink, Galactic Purple și Starlight Blue.

Toate variantele de capace colorate pentru PlayStation 5 urmează să fie lansate, pe parcursul anului 2022, și în alte regiuni geografice, inclusiv (probabil) în România.

PlayStation 5
Foto: Sony Interactive Entertainment

Sony urmează să confirme datele exacte la care atât noile variante de culori pentru controllerele DualSense, cât și capacele colorate pentru PS5 vor fi disponibile în fiecare regiune.

Prețurile menționate de Sony pentru noile accesorii, prin intermediul propriului magazin online, sunt următoarele: controllerele DualSense sunt listate la 74,99€, în timp ce un set de capace colorate va fi vândut pentru 54,99€.

Foto: Sony Interactive Entertainment

Sursa: PlayStation Blog, direct.PlayStation.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News