Primul trailer oficial pentru serialul The Last of Us. Când va fi difuzat pe HBO

Autor: Cosmin Aionita | 27.09.2022
Primul trailer oficial pentru serialul The Last of Us. Când va fi difuzat pe HBO
Foto: HBO / PlayStation Productions

După câteva secvențe “ascunse” în trailer-ul promoțional pentru serviciul HBO Max, cei de la HBO au lansat primul teaser trailer dedicat în întregime viitorului serial The Last of Us, realizat pe baza jocului cu același nume.

În rolurile principale (Joel și Ellie) îi recunoaștem pe actorii Pedro Pascal (Narcos, The Mandalorian, Wonder Woman 84) și Bella Ramsey (Lyanna Mormont din serialul Game of Thrones).

La cârma proiectului se află Craig Mazin, creatorul apreciatului serial Chernobyl. Acesta a ales să lucreze chiar alături de realizatorii originali ai seriei: Neil Druckmann, scenaristul și directorul de creație al jocurilor, este implicat, fiind responsabil pentru scenariul serialului, rolul de producător executiv, precum și pentru regia unuia dintre episoade, în timp ce Evan Wells, președintele studioului Naughty Dog, este, de asemenea, producător executiv al acestui serial. În plus, și Carolyn Strauss (Chernobyl, Game of Thrones) se regăsește printre producătorii executivi ai noului serial.

Din distribuția serialului mai fac parte și actorii Nick Offerman (în rolul lui Bill), Anna Torv (Tess), Merle Dandridge (Marlene) sau Gabriel Luna (Tommy). Serialul The Last of Us este o coproducție a celor de la HBO și Sony Pictures Television, în colaborare cu PlayStation Productions.

Serialul The Last of Us are la bază evenimentele din primul joc al seriei, care tocmai a primit un remake complet pentru PlayStation 5. Serialul va fi difuzat de HBO, urmând să fie disponibil și pe platforma HBO Max, în 2023.

Sursa: HBO Max

Urmărește Go4Games.ro pe Google News