Primul trailer pentru GTA 6 va fi lansat la începutul lunii decembrie 2023

Autor: Cosmin Aionita | 08.11.2023
Primul trailer pentru GTA 6 va fi lansat la începutul lunii decembrie 2023

Rockstar Games tocmai ce a făcut anunțul așteptat de milioane de fani de pe întregul glob. Conform declarației oficiale, luna viitoare va marca aniversarea de 25 de ani de existență  pentru Rockstar Games, iar aceasta va reprezenta ocazia perfectă pentru a lansa primul trailer pentru următorul joc din seria Grand Theft Auto. Așadar, vom primi primul trailer pentru GTA 6 în prima parte a lunii decembrie 2023.

Anunțat inițial în 2022

Anunțat la începutul anului 2022, următorul capitol din seria GTA se află în dezvoltare in cadrul studiourilor Rockstar Games. Trailer-ul pregătit pentru luna decembrie va fi primul material oficial din GTA 6 pe care producătorul urmează să-l publice, chiar dacă serverele Rockstar Games au fost sparte, iar informații despre joc sustrase în luna septembrie a anului trecut.

Având în vedere că jocurile seriei GTA s-au vândut în peste 375 de milioane de exemplare, dintre care peste 180 de milioane numai Grand Theft Auto V, Strauss Zelnick, CEO al Take-Two (compania de care aparține Rockstar Games) este încrezător că următorul titlu GTA va stabili “noi standarde creative pentru serie, pentru industrie și pentru tot divertismentul”.

Sursa: Rockstar Games X/Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News