Start la reduceri de iarnă pe Epic Games Store. Jocuri gratuite în fiecare zi

Autor: Cosmin Aionita | 18.12.2020
Start la reduceri de iarnă pe Epic Games Store. Jocuri gratuite în fiecare zi

Epic Games a dat startul campaniei de reduceri de iarnă pe Epic Games Store. Numeroase jocuri beneficiaza astfel prețuri diminuate și cu 75%, în prim plan ieșind lansările recente ale celor de la Ubisoft: Assassin’s Creed Valhalla disponibil pentru 231,57 lei, iar Immortals Fenyx Rising și Watch Dogs Legion oferite, individual, la un preț de numai 186,93 lei.

Întreaga listă de reduceri de iarnă a celor de la Epic Games Store poate fi consutată aici.

De asemenea, Epic Games continuă tradiția de a oferi cupoane de reduceri, ce pot fi folosite pentru a mai diminua cu 10€ (40 lei) prețul oricărui joc ce costă cel puțin 14,99€ (59 lei). Epic Games oferă un prim astfel de cupon în mod gratuit (îl puteti revendica aici) și cupoane suplimentare pentru orice achiziție nouă. Atenție însă, aceste cupoane nu pot fi folosite pentru a obține prețuri mai bune pentru DLC-uri sau precomenzi, ci numai pentru jocuri deja lansate. Nu în ultimul rând, cupoanele aferente acestei promoții vor expira pe 7 ianuarie 2021.

Câte un joc gratuit pentru PC în fiecare zi, până la sfârșitul anului!

Această perioadă de reduceri de iarnă de pe Epic Games Store aduce și o nouă surpriză: câte un joc gratuit pentru PC oferit în fiecare zi, până la sfârșitul anului!

Primul astfel de titlu este Cities Skylines, ce poate fi revendicat gratuit de aici https://www.epicgames.com/store/en-US/product/cities-skylines/home doar astăzi, până în ora 18:00. După depășirea acestui termen, un alt joc gratuit va fi oferit prin Epic Games Store, iar această procedură se va repeta zilnic, până la sfârșitul acestui an.

Sursa: Epic Games Store

Urmărește Go4Games.ro pe Google News