Sony pregătește un nou episod State of Play pentru această săptămână. Când va fi difuzat și cum îl puteți urmări

Autor: Cosmin Aionita | 30.01.2024
Sony pregătește un nou episod State of Play pentru această săptămână. Când va fi difuzat și cum îl puteți urmări
Foto: Sony Interactive Entertainment

Prin intermediul PlayStation Blog, Sony Interactive Entertainment a confirmat că, săptămâna aceasta, vom avea parte de un nou episod State of Play, dedicat viitoarelor lansări pentru PlayStation 5 și PlayStation VR.

Noul episod State of Play va avea o durată de peste 40 de minute și va fi difuzat joi, 1 februarie 2024, cu începere chiar de la 0:00 (miezul nopții, ora României) și va putea fi urmărit în direct chiar aici, pe Go4Games.

Conform descrierii oficiale, pe parcursul acestui nou episod vom avea parte de prezentări extinse ale jocurilor Stellar Blade și Rise of the Ronin, două dintre titlurile importante ce vor fi lansate pentru PS5 în cursul anului 2024. De asemenea, vor fi prezente și alte jocuri noi pentru PlayStation 5 și PlayStation VR2, programate pentru acest an sau viitorul apropiat.

Conform zvonurilor, aceasta este ocazia așteptată de Sony pentru a dezvălui mai multe detalii despre Death Stranding 2, despre remake-ul Silent Hill 2, dar și pentru a prezenta, în premieră, noua versiune pentru PS5 și PC a jocului horror Until Dawn.

Singurul joc dintre acestea care beneficiază de o dată de lansare deja stabilită este Rise of the Ronin, așteptat pe 22 martie 2024, în exclusivitate pentru PlayStation 5.

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News