Sony se laudă cu 20 de jocuri exclusive pentru 2016

Autor: Cosmin Aionita | 04.01.2016
Sony se laudă cu 20 de jocuri exclusive pentru 2016

La începutul noului an, cei de la Sony au publicat o listă de 20 de titluri exclusive ce-şi vor face apariţia pe PlayStation 4 în următoarele 12 luni.

Titulatura de „exclusiv” a suferit însă modificări de înţeles în ultimii ani, cei de la PlayStation reunind în această listă atât titluri cu adevărat exclusive, cum ar fi cele produse de studiourile Sony, cât şi „console exclusives” (adică jocuri ce vor fi disponibile şi pe PC, fără a fi lansate însă pentru Xbox) sau „debut on PS4” (exclusivităţi temporare, ce vor debuta pe PS4, dar vor fi lansate mai târziu şi pentru alte platforme).

Iată cele 20 de jocuri:

Horizon: Zero Dawn (exclusiv)
Uncharted 4: A Thief’s End (exclusiv)
Street Fighter V (şi pe PC)
The Last Guardian (exclusiv)
Gran Turismo Sport (exclusiv)
Firewatch (şi pe PC)
What Remains of Edith Finch (exclusiv)
Shadow of The Beast (exclusiv)
Boundless (şi pe PC)
NieR Automata (exclusiv temporar)
Gravity Rush 2 (exclusiv)
Alienation (exclusiv)
Hellblade (şi pe PC)
Paragon (şi pe PC)
The Witness (şi pe PC)
Ratchet and Clank (exclusiv)
The Tomorrow Children (exclusiv)
Drawn To Death (exclusiv)
Dreams (beta în 2016) (exclusiv)
No Man’s Sky (şi pe PC)

Pe lângă acestea, Sony promite că studiourile terţe si partenerii tradiţionali ai companiei vor aduce cele mai populare jocuri multiplatform şi pe PlayStation 4. Dintre acestea, sunt amintite Hitman, Dark Souls III, Mass Effect: Andromeda, Dishonored 2, Deus Ex: Mankind Divided, Doom şi Far Cry: Primal. Ştim deja că Hitman va oferi conţinut exclusiv pentru PlayStation 4, deci este foarte posibil ca şi restul acestor titluri să ofere bonusuri în versiunile pentru PS4.

De asemenea, PS4 va fi din nou gazdă pentru o sumedenie de titluri indie, cum ar fi Broforce, Chasm, Hyper Light Drifter, Eitr, Amplitude, Heart Forth Alicia sau Gang Beasts. Nu în ultimul rând, Sony plănuieşte lansarea PlayStation VR în cursul primei jumătăţi din 2016, alături de titluri special concepute pentru acest sistem de realitate virtuală.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News