Street Fighter 6: au fost confirmate încă două personaje jucabile

Autor: Cosmin Aionita | 09.08.2022
Street Fighter 6: au fost confirmate încă două personaje jucabile
Foto: Capcom

Cu ocazia Evolution Championship Series (EVO) 2022, Capcom a venit cu câteva noutăți legate de proaspăt dezvăluitul Street Fighter 6. Astfel, a fost confirmată prezența în joc a încă două personaje jucabile: Kimberly, o nou-venită în cadrul seriei și un ninja cu dragoste față de cultura pop a anilor ’80, precum și Juri, ce revine după debutul său din Street Fighter V. Cei doi îi urmează astfel pe luptătorii deja confirmați pentru noul Street Fighter: Ryu, Chun-Li, Luke, Jamie și Guile.

De asemenea, a fost confirmat faptul că Tasty Steve și James Chen, comentatori veterani ai circuitului Capcom Pro Tour, se vor alătura echipei ce va oferi comentariu în timp real meciurilor din Street Fighter 6.

Street Fighter 6 este construit folosind motorul grafic proprietar RE Engine (folosit și pentru Devil May Cry 5 sau Resident Evil Village) și va include nu mai puțin de trei moduri de joc: Fighting Ground, World Tour și Battle Hub.

Moduri de joc apreciate de fanii seriei, precum Arcade Mode, meciurile online, Training Mode sau versus local vor fi incluse în Fighting Ground. De asemenea, modul World Tour va reprezenta o noutate majoră pentru franciza Street Fighter, acesta fiind gândit drept o poveste single player extinsă, ce va permite jucătorilor să-și lase propriile amprente asupra universului seriei.

Street Fighter 6 este așteptat în 2023 pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S și PC.

Sursa: Capcom

Urmărește Go4Games.ro pe Google News