THQ Nordic pregătește Digital Showcase 2023. Când va fi difuzat și ce jocuri vor fi prezentate

Autor: Cosmin Aionita | 24.04.2023
THQ Nordic pregătește Digital Showcase 2023. Când va fi difuzat și ce jocuri vor fi prezentate
Foto: THQ Nordic

Având în vedere că E3 2023 a dispărut din peisaj, publisherii mai mici, care probabil ar fi fost interesați de participarea la acest eveniment, se văd nevoiți să găsească alternative. Un astfel de exemplu este THQ Nordic, care a anunțat că pregătește propria prezentare online: THQ Nordic Digital Showcase 2023.

Evenimentul va fi difuzat vineri, 11 august 2023, cu începere de la 22:00 (ora României) și va putea fi urmărit, în direct, chiar aici pe Go4Games.ro. În deschidere va avea loc un pre-show dedicat titlurilor de la HandyGames, o divizie a THQ Nordic.

Show-ul propriu-zis THQ Nordic Digital Showcase 2023 va include atât premiere mondiale ale unor jocuri noi, precum și noutăți și update-uri legate de titlurile deja anunțate, precum Alone in the Dark, Outcast 2 sau Trine 5: A Clockwork Conspiracy.

Publisher-ul THQ Nordic face parte din Embracer Group, companie ce deține numeroși alți jucători importanți din industria divertismentului digital: subsidiarele Saber Interactive, Koch Media (Deep Silver), The Gearbox Entertainment Company sau Aspyr Media.

Sursa: THQ Nordic

Urmărește Go4Games.ro pe Google News