Ubisoft taie în carne vie: patru jocuri au fost anulate. Ce alte titluri au fost amânate

Autor: Cosmin Aionita | 26.07.2022
Ubisoft taie în carne vie: patru jocuri au fost anulate. Ce alte titluri au fost amânate
Foto: Ubisoft

Cel mai recent raport financiar al Ubisoft aduce vești nu atât de plăcute pentru fanii publisher-ului francez. Astfel, unul dintre cele mai așteptate jocuri ale companiei – Avatar: Frontiers of Pandora –, așteptat inițial în cursul acestui an, va întârzia mult mai mult. Conform estimărilor Ubisoft, jocul a fost acum reprogramat pentru anul fiscal 2023-2024, urmând să fie lansat în perioada 1 aprilie 2023 – 31 martie 2024.

De același tratament „beneficiază” și un alt „tiltu premium mai mic”, încă neanunțat, și lansarea acestuia fiind mutată în următorul an fiscal al companiei.

În ciuda faptului că jocul Avatar: Frontiers of Pandora a fost amânat, noul film din serie – Avatar: The Way of Water –, regizat de James Cameron, va fi lansat la timp, în cursul lunii decembrie a acestui an. Filmul urmează să aibă premiera în România pe 16 decembrie 2022.

Patru jocuri Ubisoft au fost anulate

În timp ce jocurile mai sus amintite au fost doar amânate, Ubisoft a luat decizia de a anula complet nu mai puțin de patru alte titluri. Printre acestea se numără două jocuri neanunțate încă.

Din păcate, jocurile anulate includ și Tom Clancy’s Ghost Recon: Frontline, titlul Battle Royal la care lucra studioul Ubisoft din București. Lista anulărilor este întregită de jocul Splinter Cell VR, anunțat în 2020, la care compania a decis însă să renunțe. Nu este vorba despre recent dezvăluitul remake Splinter Cell, acesta aflându-se în continuare în dezvoltare.

De asemenea, în ciuda zvonurilor conform cărora Ubisoft urma să anuleze și să scoată din uz recent lansatul joc free-to-play Roller Champions, publisher-ul a dat asigurări că acest titlu va rămâne disponibil și funcțional.

Sursa: GameSpot

Urmărește Go4Games.ro pe Google News