Urmărește în direct “Devolver Direct”: prezentarea Shadow Warrior 3 și a altor jocuri de la Devolver Digital

Autor: Cosmin Aionita | 11.07.2020
Urmărește în direct “Devolver Direct”: prezentarea Shadow Warrior 3 și a altor jocuri de la Devolver Digital

Astăzi, 11 iulie 2020, începând cu 22:00 (ora României), aici veți putea urmări în direct “Devolver Direct”, un event digital pregătit de publisher-ul Devolver Digital pentru prezentarea viitoarelor jocuri ale companiei.

Și de această dată ne așteptăm să avem parte de o prezentare atipică, cum au fost și “conferințele” organizate de Devolver Digital la edițiile E3 din anii trecuți, combinând probabil latura umoristică cu cea sărită de pe fix.

Pentru acest event digital, Devolver Digital promite dezvăluiri ale unor jocuri noi, secvențe de gameplay, anunțarea anumitor date de lansare, precum și prezența unor invitați speciali. De asemenea, versiunile demo ale unora dintre aceste jocuri vor fi publicate după eveniment pentru ca și publicul să le poată încerca.

Shadow Warrior 3, confirmat pentru Devolver Direct

Cu doar câteva zile înainte de Devolver Direct, publisher-ul a anunțat deja Shadow Warrior 3, cel de-al treilea titlu al seriei de shootere dezvoltate de studioul Flying Wild Hog.

Povestea din Shadow Warrior 3 îl va găsi pe neobositul Lo Wang, eroul seriei, într-o nouă misiune: capturarea unui dragon străvechi, iar Devolver Digital a promis că primele secvențe de gameplay din joc vor fi prezentate în cadrul ediției Devolver Direct din acest an.

De asemenea, recent anunțatul joc Serious Sam 4 se pregătește de lansarea programată pentru luna august, deci am putea afla o dată exactă de apariție și, poate, primi o versiune demo jucabilă.

Weekend aglomerat pentru iubitorii de jocuri video

Show-ul Devolver Direct, programat pentru 11 iulie, va fi urmat, o zi mai târziu, pe 12 iulie, de evenimentul digital Ubisoft Forward, pregătit de Ubisoft pentru a-și prezenta noile jocuri.

De asemenea, în cursul lunii iulie vom avea parte, din partea Microsoft, de Summer Games Fest Demo Event, dar și de un event major dedicat consolei Xbox Series X.

Sursa: Devolver Digital Twitter, GameSpot

Urmărește Go4Games.ro pe Google News