VIDEO: Al treilea trailer oficial pentru remake-ul Resident Evil 4

Autor: Cosmin Aionita | 27.02.2023
VIDEO: Al treilea trailer oficial pentru remake-ul Resident Evil 4
Foto: Capcom

Prin intermediul recentului episod State of Play, Capcom a dezvăluit un nou trailer pentru remake-ul Resident Evil 4. Pe lângă re-imaginarea unor secvențe familiare pentru fanii seriei, acest material video, ce poate fi urmărit în continuare, dezvăluie și revenirea unor personaje cunoscute, precum maiorul Jack Krauser sau Ada Wong, dar și a modului de joc arcade The Mercenaries.

Noul Resident Evil 4 se dorește a fi remake-ul modern al jocului care a revoluționat seria și întregul gen survival horror în 2005, atunci când a fost lansat inițial pe Nintendo GameCube și, mai apoi, pe PlayStation 2.

Noua versiune este realizată cu ajutorul tehnologiei moderne bazate pe motorul grafic RE Engine, folosit și în cele mai recente jocuri ale seriei (Resident Evil 7: Biohazard, Resident Evil Village, precum și în remake-urile Resident Evil 2 și Resident Evil 3), urmând sa spună povestea deja clasică a lui Leon S. Kennedy, trimis chiar de către Președintele Statelor Unite ale Americii într-o misiune specială: localizarea și salvarea fetei liderului American, răpită undeva în Spania.

Remake-ul Resident Evil 4 va fi lansat pe 24 martie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S și PC (Steam). Cerințele de sistem pentru versiunea de PC sunt disponibile aici.

Sursa: Resident Evil YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News