Când se lansează Death Stranding pe iPhone 15? Cât va costa această versiune a jocului

Autor: Cosmin Aionita | 25.01.2024
Când se lansează Death Stranding pe iPhone 15? Cât va costa această versiune a jocului

După dezvăluirile legate de capabilitățile de gaming ale familiei de telefoane mobile iPhone 15, Death Stranding a fost unul dintre titlurile confirmate pentru a face pasul de pe PC și console către smartphone-urile de ultimă generație de la Apple.

După o perioadă de așteptare, publisher-ul 505 Games și studioul Kojima Productions au revenit cu detalii despre aceasta nouă versiune a jocului. Astfel, dispozitivele Apple urmează să primească ediția adăugită Death Stranding Director’s Cut, aceasta urmând să fie disponibilă, începând cu 30 ianuarie 2024, pentru Mac-urile și iPad-urile dotate cu procesoare M1 sau mai noi, precum și pentru iPhone 15 Pro.

Prețul complet al Death Stranding Director’s Cut pentru Mac, iPad și iPhone 15 Pro este de 39,99€/$, însă cei care aleg să plaseze o precomandă prin AppStore vor beneficia de o reducere de 50%, cu un preț final de numai 19,99€/$ (99,99 lei, pentru utilizatorii din România).

Versiunea pentru Mac va beneficia de suport pentru tehnologii precum MetalFX Upscaling, pentru performanță cât mai bună fără a sacrifica calitatea grafică. Vor fi incluse și posibilitatea de a reda jocul la framerate ridicat, Photo Mode, dar și conținutul suplimentar inspirat din seria Half-Life, de la Valve, și Cyberpunk 2077, de la CD Projekt.

Death Stranding este deja disponibil pentru PlayStation 4, PlayStation 5 și PC. Recent, studioul Kojima Productions a anunțat că jocul va fi adaptat pentru marele ecran, într-un film realizat în colaborare cu A24.

Continuarea Death Stranding 2 se află în dezvoltare pentru PlayStation 5.

Sursa: VGChartz

Urmărește Go4Games.ro pe Google News