Diablo IV pe Game Pass? Un oficial Blizzard Entertainment risipește zvonurile

Autor: Cosmin Aionita | 15.03.2023
Diablo IV pe Game Pass? Un oficial Blizzard Entertainment risipește zvonurile
Foto: Blizzard Entertainment

Blizzard Entertainment a declarat, prin vocea lui Rod Fergusson, că nu există planuri pentru ca Diablo IV să fie inclus în abonamentul Game Pass. Jocul urmează să intre însă în fazele de Open Beta, aceasta urmând să fie disponibile pe parcursul următoarelor două weekend-uri: în perioada 17 – 19 martie 2023 vor beneficia de Early Access cei care au plasata o precomandă, iar între 24 – 26 martie 2023 toți jucătorii vor avea acces la Open Beta.

Din 2020, Rod Fergusson s-a alăturat celor de la Blizzard Entertainment, acesta fiind însărcinat cu gestiunea eficientă a francizei Diablo. Întrebat pe Twitter dacă Diablo IV urmează să fie disponibil prin abonamentul Game Pass, mai ales în contextul în care Microsoft încearcă să achiziționeze publisher-ul Activision Blizzard, Fergusson a oferit răspunsul de mai sus, risipind astfel aceste zvonuri.

Game Pass pentru PC, disponibil acum și în România

Abonamentul Game Pass conferă acces imediat la peste o sută de jocuri pentru PC sau consolele Xbox dezvoltate de Xbox Game Studios, Bethesda și alți publisheri parteneri.

Versiunea pentru PC a acestui serviciu, acum disponibilă și în România, oferă acces și la toate titlurile incluse în abonamentul EA Play, dar și la beneficii exclusive în jocurile dezvoltate de Riot Games. Aici aflați cât costa PC Game Pass în România și cum vă puteți activa acest abonament.

Diablo IV va fi lansat pe 6 iunie 2023, în ediții pentru PC (Windows), Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 și PlayStation 4. Iată și configurațiile de sistem de care veți avea nevoie dacă intenționați să jucați Open Beta-ul pentru Diablo IV pe PC.

Sursa: Rod Fergusson Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News