Starfield, noul RPG al creatorilor seriei The Elder Scrolls, va fi lansat în 2023

Autor: Cosmin Aionita | 22.06.2022
Starfield, noul RPG al creatorilor seriei The Elder Scrolls, va fi lansat în 2023
Foto: Bethesda

Jocul-vedetă, pe care Microsoft și Bethesda și-au bazat întregul eveniment „Xbox & Bethesda Games Showcase 2022”, a fost Starfield, noul proiect al echipei de la Bethesda Game Studios (seria The Elder Scrolls, Fallout 3, Fallout 4). Întreaga prezentare, realizată de Todd Howard (Game Director), poate fi urmărită în continuare.

Starfield își propune să ofere jucătorilor un nou mediu de explorat: spațiul cosmic. Acțiunea va începe în anul 2330, atunci când personajul principal se va alătura grupării Constellation, ultima organizație a exploratorilor spațiali aflați în căutare de artefacte rare prin galaxie.

Veți putea descoperi și explora planete noi, veți putea construi avanposturi, veți putea iniția cercetări și exploata resursele acestor lumi noi. Mai apoi, acestea vor putea fi investite în upgrade-uri pentru echipament sau pentru modificarea propriului arsenal, vitale pentru a face față amenințărilor pe care, în mod sigur, le veți întâlni.

Veți avea la dispoziție o navă spațială unică, pe care o veți putea personaliza în detaliu, îi veți putea aplica upgrade-uri și o veți putea pilota prin galaxie, inclusiv în cadrul unor secvențe de luptă ce se vor desfășura în timp real.

Starfield
Foto: Bethesda

Producătorii promit o experiență vastă pentru Starfield, cu peste 1000 de planete ce vor putea fi vizitate și o distribuție pestriță de personaje cu care veți putea interacționa. Totuși, jocul nu va oferi opțiunea de a ateriza manual pe aceste planete, cu ajutorul propriei nave, direct din spațiu.

Starfield este așteptat în 2023, în versiuni pentru consolele Xbox Series X|S și pentru PC. Jocul va fi inclus în abonamentele Game Pass dedicate ambelor platforme.

Starfield
Foto: Bethesda

Sursa: Bethesda.net

Urmărește Go4Games.ro pe Google News