Urmărește în direct “Night City Wire”, evenimentul digital dedicat jocului Cyberpunk 2077

Autor: Cosmin Aionita | 25.06.2020
Urmărește în direct “Night City Wire”, evenimentul digital dedicat jocului Cyberpunk 2077
Foto: CD Projekt RED

Astăzi, 25 iunie 2020, începând cu 19:00 (ora României), aici veți putea urmări în direct “Night City Wire”, un event digital pregătit de CD Projekt RED pentru prezentarea viitorului joc Cyberpunk 2077.

Pe parcursul celor aproximativ 25 de minute alocate pentru “Night City Wire”, vor fi prezentate un nou trailer pentru Cyberpunk 2077, un segment nemaivăzut de gameplay din joc, precum și o discuție detaliată purtată alături de câțiva membri ai echipei dezvoltatoare.

Cyberpunk 2077 este un titlu interzis minorilor

Jocul celor de la CD Projekt RED promite să fie bogat în secvenţe dedicate publicului adult: scene de sex redate din perspectivă first person, armament greu ce poate cauza răni deschise inamicilor, precum și nelipsitul limbaj “colorat”, din care nu vor lipsi înjurăturile.

Jucătorii vor avea libertatea să aleagă, pe lângă sexul personajului principal, și dimensiunile organelor genitale, ale feselor și ale sânilor, cu numeroase opțiuni de personalizare.

Nu în ultimul rând, scenele de sex din Cyberpunk 2077 se anunță a fi destul de explicite, jocul urmând să redea într-un mod credibil mișcările corpului aferente actului sexual, ce va putea fi inițiat atât cu alte personaje centrale ale poveștii, cât și cu prostituate.

Bonusuri gratuite pentru fani

Cyberpunk 2077 este descris drept un open world first person RPG, jucătorii urmând să intre în pielea lui V, un soi de mercenar ce îşi oferă serviciile celor înstăriţi din Night City. Actorul Keanu Reeves îşi va face apariţia în Cyberpunk 2077, acesta urmând să interpreteze unul dintre personajele din joc. Versiunea pentru PC a jocului Cyberpunk 2077 va oferi suport pentru tehnologia NVIDIA RTX (ray tracing în timp real).

Chiar acum, CD Projekt RED oferă, prin intermediul platformei GOG.com (Good Old Games), un pachet gratuit de “bunătăți” pentru fanii jocului Cyberpunk 2077: artwork-uri unice, postere cu design-uri deosebite, pregătite pentru tipar, fundaluri de desktop etc.

Cyberpunk 2077 va fi lansat pe 19 noiembrie 2020, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One și PC. Versiunile pentru Xbox One și PlayStation 4 vor putea fi jucate și pe consolele Xbox Series X, respectiv PlayStation 5.

Sursa: CD Projekt RED Twitch

Urmărește Go4Games.ro pe Google News