Atomic Heart primește un nou gameplay video. Jocul a fost confirmat pentru PS5

Autor: Cosmin Aionita | 13.08.2020
Atomic Heart primește un nou gameplay video. Jocul a fost confirmat pentru PS5
Foto: Mundfish

Studioul Mundfish au publicat un clip video extins ce prezintă o secțiune întreagă de gameplay din jocul Atomic Heart. Pe lângă grafica impresionantă, în secvențele de mai jos puteți observa câteva lupte melee, precum și confruntarea cu unul dintre mini-boșii din joc: Plyush. Mai mult, toată acțiunea este acompaniată de o coloană sonoră semnată de Mick Gordon (compozitorul recentelor titluri DOOM).

Nu în ultimul rând, prin intermediul acestui clip video, cei de la Mundfish au confirmat că Atomic Heart urmează să fie lansat în 2021, atât pentru PC și actualele console PlayStation 4 și Xbox One, cât și pentru generația următoare de console: PlayStation 5 și Xbox Series X.

BioShock în Uniunea Sovietică?

Atomic Heart este descris drept un action RPG, ce combină aventura și secvențele de first person shooter cu o poveste ce se desfășoară într-un univers paralel, în perioada de apogeu a Uniunii Sovietice, unde jucătorii vor intra în pielea unui agent special, trimis de guvernul sovietic într-o misiune de recuperare a unui obiect strict secret.

Conform jurnalistului Alexey Makarenko, Atomic Heart nu “se simte” nici ca un shooter cu elemente de RPG, dar nici ca un RPG cu elemente de shooter. Jurnalistul descrie jocul ca fiind asemănător cu BioShock sau Prey, cu un gameplay variat, ce include atât mecanici de shooter, cât și lupte corp la corp. Jucătorii vor avea ocazia să-și îmbunătățească armele și abilitățile, va exista și loot cules de la inamicii doborâți, dar și un sistem de crafting. Atomic Heart va include și puzzle-uri pe care jucătorii vor fi nevoiti să le rezolve pentru a progresa.

Atomic Heart se dorește a fi una dintre cele mai impresionante implementări ale tehnologiilor RTX din gama actuală de plăci video NVIDIA, funcţiile de ray tracing urmând să fie folosite pentru reproducerea reflexiilor, umbrelor și efectului de ambient occlusion.

Atomic Heart este așteptat în 2021, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X și PC.

Sursa: Atomic Heart YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News