Când se lansează noul Forza Motorsport

Autor: Cosmin Aionita | 19.06.2023
Când se lansează noul Forza Motorsport
Foto: Microsoft

Forza Motorsport a fost unul dintre jocurile-vedetă ale prezentării Xbox Games Showcase, Microsoft dezvăluindu-i, în sfârșit, data de lansare. Astfel, noul Forza Motorsport va fi disponibil pe 10 octombrie 2023, în versiuni pentru consolele Xbox Series X|S, dar și pentru PC-urile echipate cu sisteme de operare Windows 10 și Windows 11, prin Microsoft Store și Steam. Evident, jocul va fi inclus în abonamentele Xbox Game Pass și PC Game Pass.

Modelul de curse No.01 Cadillac Racing V-Series.R (2023) și Chevrolet Corvette E-Ray (2024) sunt mașinile alese de producători pentru apariția pe coperta jocului, ambele urmând să poată fi conduse în Forza Motorsport chiar în momentul lansării.

Acestea vor face parte din colecția de peste 500 de modele de mașini incluse în joc. Mai mult, acești bolizi vor beneficia de peste 800 de upgrade-uri unice și elemente de personalizare. Nu în ultimul rând, jocul va oferi nu mai puțin de 20 de locații, fiecare cu multiple dispuneri de trasee pentru curse, printre care atât circuite faimoase din serie, cum ar fi Mapple Valley, refăcut în întregime cu ajutorul tehnologiei moderne, precum și circuite reale, printre care Spa-Francorchamps din Belgia sau Laguna Seca Raceway.

De asemenea, producătorii de la Turn 10 Studios pregătesc noutăți absolute pentru Forza Motorsport: debutul în cadrul seriei al circuitului Kyalami Grand Prix Circuit din Africa de Sud, precum și Circuit Hakone, un nou traseu fictiv, original, plasat în Japonia.

Forza Motorsport va beneficia și de un sistem mai avansat de redare a damage-ului încasat pe parcursul curselor, iar producătorii de la Turn 10 Studios promit reflexii Ray Traced în timpul curselor propriu-zise și nu doar în reluări.

Forza Motorsport va fi lansat pe 10 octombrie 2023, în versiuni pentru Xbox Series X|S și PC, ambele urmând să fie incluse în abonamentele Game Pass aferente fiecărei platforme.

Forza Motorsport
Foto: Microsoft

Sursa: Xbox Wire

Urmărește Go4Games.ro pe Google News