FIFA 23 a depășit vânzările lui FIFA 22. Când va fi disponibil jocul prin abonamentul EA Play

Autor: Cosmin Aionita | 11.05.2023
FIFA 23 a depășit vânzările lui FIFA 22. Când va fi disponibil jocul prin abonamentul EA Play
Foto: EA Sports

În cel mai recent raport financiar al companiei, aferent primului trimestru din 2023, Electronic Arts a dezvăluit că FIFA 23 s-a vândut, în numai șase luni scurse de la lansare, îm mai multe exemplare decât a făcut-o FIFA 22 până acum.

FIFA 23, ultimul joc al seriei produs de EA Sports, a devenit astfel cel mai de succes titlu din întreaga istorie a acestei francize.

Performanțele-record ale serviciilor live și implicarea crescută a jucătorilor, în special în cadrul seriei noastre EA Sports FIFA, au dus la obținerea unor cifre peste așteptări în trimestrul al patrulea [al anului fiscal], reprezentând un final solid pentru anul nostru fiscal. Privind spre viitor, echipele noastre își păstrează disciplina în ceea ce privește prioritizarea experiențelor pentru jucători, continuând să ne concentrăm pe investițiile în creșterile pe termen lung.

– Chris Suh, Chief Financiar Officer la Electronic Arts

FIFA 23 va intra în oferta EA Play și Game Pass

Începând de săptămâna viitoare, de pe 16 mai 2023, FIFA 23 va fi disponibil și în cadrul abonamentului EA Play, pe platformele PC, Xbox și PlayStation. Mai mult, abonații PC Game Pass și Xbox Game Pass Ultimate vor avea, de asemenea, acces la joc, aceste servicii incluzând și toate beneficiile EA Play.

Din toamna acestui an, seria de jocuri de fotbal de la EA Sports nu va mai purta titulatura FIFA. După 30 de ani de colaborare, publisher-ul și Federația Internațională de Fotbal Asociație vor merge pe drumuri diferite: Electronic Arts va continua să-și lanseze titlurile sub noua denumire EA Sports FC, în timp ce FIFA va licenția denumirea către alți producători de jocuri video.

Sursa: VGChartz

Urmărește Go4Games.ro pe Google News